Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

według mnie średnio ci to wyszło, widziałem lepsze w twoim wykonaniu, za duże przejaranie we wnętrzu szczególnie góra, to bym zmienił, i fakt że mało realistyczne, reasumując średnio mi się podoba ale to moje takie marudzenie :)

Napisano

w sumie racja z tym przejaraniem.. przenosiłem jednej wersji vray na następną i coś z jasnością sie powaliło gdzieniegdzie.... to jeszcze postaram sie poprawić. Jestem nawet zadowlony a efektu, fakt mogło być lepiej.. ale tak w sumie to mój... 4 czy 5 exterior w życiu :P sporo do nauczenia zostało

;)

Napisano

aranż zieleni na pierwszym planie trochę lipny, no i ten rower tam jakoś średnio pasuje, co do przejarania to już powiedziano, ale i tak bardzo fajny klimat, fajne kolory

Napisano

Klimacik całkiem całkiem ale faktycznie ten mix krzaczorow jest straszny no i ostatnie piętro pod wzgledem oświetlenia nie trzyma klimatu środkowego.

Napisano

hmm wersja nie jest ostatczna.. ale jak patrze tak na swieżo to z te krzaczki rzeczywiście takie se.... postaram sie na nowo jakos to ułozyć z głową. Ciesze sie że chociaż jakiś klimacik sie udało uzyskać.

Napisano

Hej Kuba.

Bywało lepiej skoro już dałeś do opinii publicznej to pozwolę sobie coś napisać.

Duże nachylenie zbocza robi z tak trochę karykaturalnie. jak zamek na szczycie góry. Może przy innym kadrowaniu, cofnąć kamerę z jakieś 5-10 metrów.

Jak już koledzy napisali. Nasrane tych roślinek na trawniku :) Wybrałbym jednego krzaczka i ładnie go porozkładał tak żeby uniknąć regularności.

Przepalenia w środku robią z budynku taką plamę. Fajnie by było zawiesić jakaś lampkę czy przesłać jakiś mebelek do okna.

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności