Kub@ Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 (edytowane) mozliwe ze wejda jeszcze jakies poprawki. Edytowane 15 Maj 2008 przez Kub@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Ładny render. może nie fotoreal ale atrakcyjny i efektowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Zgadzam się w całej rozciągłości z moim przedmówcą ;) Przyjemny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 według mnie średnio ci to wyszło, widziałem lepsze w twoim wykonaniu, za duże przejaranie we wnętrzu szczególnie góra, to bym zmienił, i fakt że mało realistyczne, reasumując średnio mi się podoba ale to moje takie marudzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 15 Maj 2008 Autor Share Napisano 15 Maj 2008 w sumie racja z tym przejaraniem.. przenosiłem jednej wersji vray na następną i coś z jasnością sie powaliło gdzieniegdzie.... to jeszcze postaram sie poprawić. Jestem nawet zadowlony a efektu, fakt mogło być lepiej.. ale tak w sumie to mój... 4 czy 5 exterior w życiu :P sporo do nauczenia zostało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 te trawska na trawie mozna by bylo wywalic ale ogolnie to b. ladnie :) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 aranż zieleni na pierwszym planie trochę lipny, no i ten rower tam jakoś średnio pasuje, co do przejarania to już powiedziano, ale i tak bardzo fajny klimat, fajne kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFlogic Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Klimacik całkiem całkiem ale faktycznie ten mix krzaczorow jest straszny no i ostatnie piętro pod wzgledem oświetlenia nie trzyma klimatu środkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 15 Maj 2008 Autor Share Napisano 15 Maj 2008 hmm wersja nie jest ostatczna.. ale jak patrze tak na swieżo to z te krzaczki rzeczywiście takie se.... postaram sie na nowo jakos to ułozyć z głową. Ciesze sie że chociaż jakiś klimacik sie udało uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 No ładnie, ale nie podobają mi się rośliny na trawniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Hej Kuba. Bywało lepiej skoro już dałeś do opinii publicznej to pozwolę sobie coś napisać. Duże nachylenie zbocza robi z tak trochę karykaturalnie. jak zamek na szczycie góry. Może przy innym kadrowaniu, cofnąć kamerę z jakieś 5-10 metrów. Jak już koledzy napisali. Nasrane tych roślinek na trawniku :) Wybrałbym jednego krzaczka i ładnie go porozkładał tak żeby uniknąć regularności. Przepalenia w środku robią z budynku taką plamę. Fajnie by było zawiesić jakaś lampkę czy przesłać jakiś mebelek do okna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 a mi sie podoba... +taka uwaga ze chyba za duzo nieba tu widac. ale jest okej :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 Jak dla mnie kolory są FE i trochę przepalone... Lecz ogółem się dobrze prezentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 no i popraw AA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi