Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tematem jest wszystko co związane z Wikingami: wojownicy, łodzie, bogowie itp. itd...... Czym chata bogata :))

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna

* Prace umieszczamy w tym wątku

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w

postaci linku

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać

głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem,

jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu;

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu;

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE 36 SESJI: 24.05.2008 godz. 23:59.

SONDA: od 25.05 do 28.05.2008 (3 dni)

Edytowane przez leander
  • Confused 1
  • Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

ja to sie moze nie napracowalem zbytnio, bo sesja za pasem takze ode mnie bardziej komiksowe podejscie do tematu jak narazie:

68366382za5.jpg

i krotki FILMIK

soft to open canvas.. pozdro!

Edytowane przez Dann.G
Napisano

tak bez tołku... mam nadzieje, ze nie trzeba udowadniac jakimis filmikami na jutubie ze w czasie z mieszczone. zreszta czego tu nie zmiescic w czasie:)eee yo

viking1.jpg

Napisano (edytowane)

Eeee u mnie tez jest łódź heheheh to to takie małe z tyłu ;P Takie luźne nawiązanie do tematu...

Tyle że czas przekroczony o nie całe 10-15 minut :/

edit

osada2abiv0.jpg

Edytowane przez regnar
Gość dekiel
Napisano

poki co zdecydowanie daroz - potem regnar - widac ze jeszcze nie do konca wiesz na czym sie tu spkupic - moja rada - olej detala podczas pracy i skoncentruj sie tylko na kompozycji (oraz oswietleniu i perspektywie); no i ogolnym wrazeniu - detale wyjda same, zobaczysz. bo przy takiej roznorodnosci brshow jakie sie uzywa podczas speedow glupota jest koncentrowac sie na detalach

Gość dekiel
Napisano

ooo - to tez jest fajne, ale troche "wibracje kolorow mogles poprawic i na kanalach poskakac - wtedy zdecydowanie byloby to pierwsze m-ce:)

Napisano

Dzieki dzieki dekiel za podpowiedzi, przydadzą sie! :D

Ja zrobiłem we wcześniejszym poście szybkiego edita bo mnie gryzło parę rzeczy.

No dawać dawać prace, temat naprawdę wdzięczny!

Napisano

hehe:D dopóki Omen bierze udział chyba nikt inny nie ma szans na wygraną;) ale chociaż można popatrzeć na takie "szybkie małe" dzieła sztuki:) Daroz, Regnar, MaciekG też bardzo fajnie!

Napisano

no to ja zrobilem jeszcze prace wlasciwą właśnie o tą tu... ale po co wskazywac, skoro i tak wstyd i nie wyszlo hehe;P...

viking3z.jpg

a poza tym, to tak źdźebko sztywno i neidynamicznie, ale cotam... moze z czasem sie wyrobie, pozdr

Napisano

lordbiernac- ja jedynie prosze o nie branie mojej pracy do sondy bo to sensu nie ma, zaczalem druga, ale musze przykuc estetyke do egzamu i nie zdarze. pozdro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności