Napisano 20 Luty 200421 l Autor Witam po krótkiej przerwie niestety niemialem czasu za duzo posiedziec nad modelem, pogrzebalem jeszcze troche przy feldze, i przy tarczach. Czekam na opinie, krytyke rady, itp Pozdro
Napisano 20 Luty 200421 l chyba ujdzie ;) zostaw teraz felgę w spokoju i weź się za modelowanie reszty auta... a propo... pokaż tył :) trzymaj się [piwo]
Napisano 20 Luty 200421 l nie no super wporownaniu do tego co bylo na poczatku no to nawet niema co gadac :). tylko tak dalej
Napisano 20 Luty 200421 l 1 hanulce są jakieś dziwne, ale nie wiem dokładnie o co mi chodzi. 2 jakim sposobem robisz samochód?? Ogólnie mówiąc samochód mi się podoba.
Napisano 20 Luty 200421 l *opona wyglada jak od f1 :P *felga za mala *opona za duzy profil i zly ksztalt *wlacz anitialiasing *ja bym te skrzydla z boku zderzaka wywalil (chyba ze bardzo trzymasz sie niebieskichdrukowan:D *krawedz na drwiach mi sie niepodoba (brzydko sie konczy):D
Napisano 20 Luty 200421 l Autor zaciski maja malo wspulnego z rzeczywistacia, potem To poprawie.Co do felgi i opony to duzo z prawda sie nie mijaja... narazie tyl poprawiam, wiec tym sie potem zajmie pozdro i wielkie dzieki.
Napisano 22 Luty 200421 l Autor Witam ponownie o tej wczesnej tudzierz puźnej porze... Wiec duzo w modelu niezrobilem, poza lusterkami i poprawa szyby. Dołanczam widok z tylu, tu jest wiecej do ogladania bo jest niemal caly zpaprany, zaczynajac od swiatel konczac na szybie... :/ Pozdrawiam. P.S. Nastepny apdejt jak cos konkretnego zrobie w sprawie modelu.
Napisano 22 Luty 200421 l Autor Zaszlachtuje mój kompóter na smierc tym modelem:/ Ale jedziem dalej z Tym koksem, klade sie spac, pozdro! I czekam na rady i opinie.
Napisano 22 Luty 200421 l Wydaje mi sie że tylnia klapa jest jakoś nie zgrana ze światłami. Widać tam nierówność. Ogólnie jest OK :)
Napisano 3 Marzec 200421 l Autor Troszkie mnie nie bylo, trza było odpoczac od maxa, i poprzebywac wsród ludzi. wiec poprawilem tyl, musze jeszcze kilka zeczy poprawic, np swiatla tylne. Niewiem czy mam sie brac za srodek fury, ale mysle o zrobieniu jakiegos otoczenia tor czy cos. Czekam na opinie i sugestie dotyczace modelu, co zmienic co poprawic i co dalej z Tym zrobic Pozdro i wielkie dzieki z góry!
Napisano 3 Marzec 200421 l eeeee tam... moja Honda jest szybsza :P:D Sig82, super ci to wychodzi :) tak jak wszyscy czekam na lakier i teksturki :D pozdrawiam [piwo]
Napisano 19 Marzec 200420 l Autor Witam po dlugiej przerwie, musiałem troche odpoczac od maxa i nissana, niedawno powrucilem do kapa i takie sa tego efekty, pierwsze textury itp, prosze o opinie i rady, pierwszy nakładam textury na bryke. Pozdro I dzieki.
Napisano 19 Marzec 200420 l Autor Dwa pierwsze sa z wczorajaj czy jakos przedwczoraj troche zabardzo sie to wszystko błyszyszczy ale jeszcze sie To poprawi, a to szybki z dzis pozdro. (Musze jeszcze te otwory zakryc...)
Napisano 19 Marzec 200420 l twój model ma delikatnie mówiąc \"lekkie\" odchyły od oryginału polecam lepszą analizę referek ;)
Napisano 19 Marzec 200420 l Autor Ma pewne odchyly, bo jakos niemoglem sie zdecydowac na wersie. Co Ci dokladnie nie pasuje sikhamie?
Napisano 19 Marzec 200420 l łatwiej bedzie jeśli napisze co mi pasuje więc maska i przednie nadkole na upartego przedni zderzak jednak ten jest za mało szczegółowy w Twoim wykonaniu
Napisano 19 Marzec 200420 l Jak dla mnie to autko wygląda cudownie. :D Gratuluje bo na początku było kiepsko. :] Co do tych odchyłów to ja się nie wtrącam bo nigdy nie robiłem Skylin\'a.
Napisano 19 Marzec 200420 l mi się podoba, bardzo dobrze ci idzie :) tylko ten napis Calsonic na przedniej szybie jakiś taki pixelowaty strasznie :| pozdrawiam [piwo]
Napisano 20 Marzec 200420 l Autor Apropos szyby to chyba przez PS, jak zmniejszalem te obrazki. pozdro nowe rederki beda za jakis czas.
Napisano 22 Marzec 200420 l Autor dobra pod wpływem krytyki sikhama narazie odstawilem na bok modelowanie poprawilem troche przedni zderzak. Pozdrawiam dziekuje i czekam na opinie.
Napisano 22 Marzec 200420 l już ty tak nie słuchaj Sikhama, bo on nawet jak patrzy w lustro to nie widzi do siebie podobieństwa :D;) zderzak według mnie bardzo fajny :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 22 Marzec 200420 l Originally posted by Loozack już ty tak nie słuchaj Sikhama, bo on nawet jak patrzy w lustro to nie widzi do siebie podobieństwa :D;) i kto to mówi :] btw prosze mnie tu nieobrzażać :>
Napisano 23 Marzec 200420 l no ja mówię :P:D Sig82, czekam na updaty :) pozdrawiam [piwo] btw [piwo] ;)
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor Z updatami, to troszke poczekam, postanowilem kilka zeczy przemodelowac, wlasciwe z trzy ale troche mi to zajmie, pozatym mam kupe roboty na wydziale itp, wiec zobacze jak to bedzie moze sie do weekendu cos nowego pojawi. Dzieki i pozdro.
Napisano 24 Marzec 200420 l Autor ... empik wybacz ale ja jestem prosty czlowiek i wsadzanie neoników do takiej fury uwazam za profanacje, ja mi sie uda To beda dwie wersje calsonik i xanavi... dobra umieszcze foty, pozdro i wielkie dzieki za
Napisano 26 Czerwiec 200420 l Więc ja bym zmienił materiał felg bo wygladaja jak z plastiku :) Hmmm ... cos mi nie pasuje. Moze to lakier ? Wyglada troche zabawkowo. Na bank nie jest to wina modelingu. Popracuj troche nad oswietleniem itp.
Napisano 27 Czerwiec 200420 l model jest bardzo dobry, ale spróbuj zamiast świecącego plane\'a nad samochodem użyć mapki HDRI... no i rzeczywiście materiał felg do wymiany :) pozdrawiam
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Ja bym zmienił otoczenie bo jest zbyt ciemne i nie pasuje mi do samochodu. Tak jak wyżej napisano materiał felg do zmiany oraz końcówek wydechu, które mają taki sam materiał jak felgi. Myśle że to tyle z mojej strony. :]
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Oprócz tego co już zsotało napisane sugerowałbym nadanie karoserii jakiejś grubości, bo teraz wygląda IMO jak papierowa. A model ogólnie jest ładny i podoba mi się:)
Napisano 27 Czerwiec 200420 l dokladam sie do opinii co do materialu kol i grubosci karoserii ... dosc dawno tu nie zagladalem ... a juz tym bardziej do tego watku ... a szkoda ... :) naprawde fajniuchny model ...
Napisano 1 Lipiec 200420 l Autor Narazie tylko tyle, niewiele sie zmienilo, dodalem hdri, i kabinowalem z materialami, z niewielkim efektem, przysiade nad tym dlurzej po sesi, czyli pojutrze pozdr. 1280 na 1024