Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam po krótkiej przerwie niestety niemialem czasu za duzo posiedziec nad modelem, pogrzebalem jeszcze troche przy feldze, i przy tarczach. Czekam na opinie, krytyke rady, itp Pozdro

• Odpowiedzi 109
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1 hanulce są jakieś dziwne, ale nie wiem dokładnie o co mi chodzi.

2 jakim sposobem robisz samochód??

Ogólnie mówiąc samochód mi się podoba.

Napisano

*opona wyglada jak od f1 :P

*felga za mala

*opona za duzy profil i zly ksztalt

*wlacz anitialiasing

*ja bym te skrzydla z boku zderzaka wywalil (chyba ze bardzo trzymasz sie niebieskichdrukowan:D

*krawedz na drwiach mi sie niepodoba (brzydko sie konczy):D

Napisano

zaciski maja malo wspulnego z rzeczywistacia, potem To poprawie.Co do felgi i opony to duzo z prawda sie nie mijaja... narazie tyl poprawiam, wiec tym sie potem zajmie pozdro i wielkie dzieki.

Napisano

Witam ponownie o tej wczesnej tudzierz puźnej porze... Wiec duzo w modelu niezrobilem, poza lusterkami i poprawa szyby. Dołanczam widok z tylu, tu jest wiecej do ogladania bo jest niemal caly zpaprany, zaczynajac od swiatel konczac na szybie... :/ Pozdrawiam.

P.S. Nastepny apdejt jak cos konkretnego zrobie w sprawie modelu.

Napisano

Troszkie mnie nie bylo, trza było odpoczac od maxa, i poprzebywac wsród ludzi. wiec poprawilem tyl, musze jeszcze kilka zeczy poprawic, np swiatla tylne. Niewiem czy mam sie brac za srodek fury, ale mysle o zrobieniu jakiegos otoczenia tor czy cos. Czekam na opinie i sugestie dotyczace modelu, co zmienic co poprawic i co dalej z Tym zrobic Pozdro i wielkie dzieki z góry!

Napisano

SkyLine Siga jest szybszy :P i posiada sporrrtowy charrrakter :P

Napisano

Witam po dlugiej przerwie, musiałem troche odpoczac od maxa i nissana, niedawno powrucilem do kapa i takie sa tego efekty, pierwsze textury itp, prosze o opinie i rady, pierwszy nakładam textury na bryke. Pozdro I dzieki.

Napisano

Dwa pierwsze sa z wczorajaj czy jakos przedwczoraj troche zabardzo sie to wszystko błyszyszczy ale jeszcze sie To poprawi, a to szybki z dzis pozdro. (Musze jeszcze te otwory zakryc...)

Napisano

łatwiej bedzie jeśli napisze co mi pasuje

więc maska i przednie nadkole na upartego przedni zderzak jednak ten jest za mało szczegółowy w Twoim wykonaniu

Napisano

Jak dla mnie to autko wygląda cudownie. :D

Gratuluje bo na początku było kiepsko. :]

Co do tych odchyłów to ja się nie wtrącam bo nigdy nie robiłem Skylin\'a.

Napisano

dobra pod wpływem krytyki sikhama narazie odstawilem na bok modelowanie poprawilem troche przedni zderzak. Pozdrawiam dziekuje i czekam na opinie.

Napisano

już ty tak nie słuchaj Sikhama, bo on nawet jak patrzy w lustro to nie widzi do siebie podobieństwa :D;)

zderzak według mnie bardzo fajny :)

pozdrawiam [piwo]

Napisano
Originally posted by Loozack

już ty tak nie słuchaj Sikhama, bo on nawet jak patrzy w lustro to nie widzi do siebie podobieństwa :D;)

i kto to mówi :]

btw prosze mnie tu nieobrzażać :>

Napisano

Z updatami, to troszke poczekam, postanowilem kilka zeczy przemodelowac, wlasciwe z trzy ale troche mi to zajmie, pozatym mam kupe roboty na wydziale itp, wiec zobacze jak to bedzie moze sie do weekendu cos nowego pojawi. Dzieki i pozdro.

Napisano

... empik wybacz ale ja jestem prosty czlowiek i wsadzanie neoników do takiej fury uwazam za profanacje, ja mi sie uda To beda dwie wersje calsonik i xanavi... dobra umieszcze foty, pozdro i wielkie dzieki za

Napisano

Więc ja bym zmienił materiał felg bo wygladaja jak z plastiku :) Hmmm ... cos mi nie pasuje. Moze to lakier ? Wyglada troche zabawkowo. Na bank nie jest to wina modelingu. Popracuj troche nad oswietleniem itp.

Napisano

model jest bardzo dobry, ale spróbuj zamiast świecącego plane\'a nad samochodem użyć mapki HDRI... no i rzeczywiście materiał felg do wymiany :)

pozdrawiam

Napisano

Ja bym zmienił otoczenie bo jest zbyt ciemne i nie pasuje mi do samochodu.

Tak jak wyżej napisano materiał felg do zmiany oraz końcówek wydechu, które mają taki sam materiał jak felgi.

Myśle że to tyle z mojej strony. :]

Napisano

Oprócz tego co już zsotało napisane sugerowałbym nadanie karoserii jakiejś grubości, bo teraz wygląda IMO jak papierowa.

A model ogólnie jest ładny i podoba mi się:)

Napisano

dokladam sie do opinii co do materialu kol i grubosci karoserii ...

dosc dawno tu nie zagladalem ... a juz tym bardziej do tego watku ... a szkoda ... :) naprawde fajniuchny model ...