biglebowsky Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 no widzisz?, mowilem ze wiecej seksu i bedziesz ubostwiany:)
Touch Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Żesz Ty... ocieka! Bynajmniej nie wodą:D Piękne Panie, piękne!;) Pozdr
free.ZE Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 ....zabiles!!! u mnie taka perspektywa by sie poszla pasc juz przy szkicu;/ gratuluje swietnej roboty ps wlasnie zaliczyles sie do grona kilku artystow z serii-oni zrobili cos nowego,ja to ogladam,i tak sie jaram ze od razu sam probuje :D (oczywiscie nie wychodzi;p )
regnar Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 btw - widze, ze zdjales jej stanik i zalozyles na oczy ;P heheheheeh aż oplułem monitor hehehehehe
mant-raz Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 z tym stanikiem to mialem to samo wrazenie - zrobilo sie jeszcze bardziej sexy;), pracka rzadzi.
Morbid Karbid Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 Fajnie sobie poradziłeś z perspektywą. Ekstra pracka.
Gość Marioza Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 rewelacyjne!! , uwielbiam takie kolorki i klimat
Morano Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 bardzo fajny pomysl na ujecie perspektywy i rewelacyjna woda i efekt fali , trudne skroty na glowie i troche sie tam splaszczylo powyzej lini oczu, to znaczy tak jakby zsuwa sie ten helm na lewa strone twarzy, w takich sytuacjach polecam obrocic sobie glowe malowanej postacina chwile do pionu i sprawdzic sobie jak to sie uklada.Chodzi mi o ten moment gdzie jej prawa dlon styka sie z prawym okluarem googli , tam chyba powinno sie pojawic wiecj swiatla tymbardziej ze jest na czym bo powymyslales tam bardzo fajne elementy.ale to sa milimetrowe sprawy ,generalnie obraz jest czytelny i jak powiedzialem rewelacyjny pomysl. gratki
General Straw Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 Naprawde piekna robota. Oczywiscie, zapisane na dysku ;)
Gość Djampa Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Przykro, ja nie mówią polski dobrze. I just love your character, your artwork is fantastic, congratulations !
Rekomendowane odpowiedzi