maronski Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Hej. Wrzucam w Finised skończoną pracę. Zaakceptowana i sprzedana więc luzik i myślę nad nowymi rzeczami. Dodałem parę rzeczy dla przedstawienia rozmiarów. Pozdrówka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avant.garde Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Jak dla mnie bomba - nie wiem czy pomysł Twój, czy z góry narzucony przez klienta, ale na prawdę mi się podoba. Pogratulować;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrozik26 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 rewelka ... szczegół miażdzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
janko1987 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 nonno pogratulować szczególnie podobają mi się wrota portalu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortom Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 no... pomysł, wykonanie i detal są świetne. Gratuluje pracy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thx Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 nie no stary bomba choć ma wszystko z koscielnych obrazków: pompatycznośc sceny, powaga światłem , przesterowany i przerysowany kolor), może i fucha ale szanuj tych, którzy lansują twoja markę...bo inaczej to życze stary powodzenia i potomni beda wspominac: maronskikościelny, maronski gigerowosiudmakowski i tyle pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Cześć;) Gratuluje wyobraźni;) Praca ma swój klimat, detal powala jednak jakoś nie czuje wielkości tej budowli.. I tylko tego mi tutaj brakuje. Pozdro:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojciechNowakowski Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Czesc, bardzo dobra praca musze z przyjemnoscia przyznac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Czesc. Niestety musze skrytykowac ta prace. Nie ma w niej nieczego nowego, jest za to "kliszą" , "kalką" prac innych atworow. Niestety kolorystycznie tez jest bardzo slaba. Róż nieba wogole nie pasuje do niebieskiego i zoltego. Praca wyglada jakby na poczatku byla czarnobiala a pozniej autor przejechal po niej pedzlem w PS, z funkcja "color". Niebieski jest zbudowany tylko z jednego rodzaju tego koloru, zolty rownierz, brakuje mi tu zlamania tych kolorow. Podsumowujac, praca ta nie wbudzila mojego zainteresowania, brak w niej indywidualnej wypowiedzi, za to wyczuwam w niej chec przypodobania sie odbiorcom. Za duzo tu "niepowiazanych" ze soba kolorow co sprawia wrazenie rozbicia. Lepiej juz wygladaloby to monochromatycznie. a mnie jako 2D noobowi właśnie te kolorki i ich zestawienie najbardziej się podoba - rzecz gustu chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest magilla Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 co tu wiele mowic, kapitalne zestwienie dwuch gatunkow, starozytnosci i przyszlosci.. Swietna gra kolorow. Nie ma sie czego przyczepic nawet jak bym chcial... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoAd Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Przeciez to są te słynne marońskie kolorki! Super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 "Praca została wyróżniona w kategorii 2D." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pussik Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Każda towja pracka jest świetna. :) Zbierma je już od dłuższego czasu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts