razor_v Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 (edytowane) Witam jest to wip lincolna jak w tytule z lat 70-75 zaznaczam ze jest to kustom i sa tu wymieszane elementy z roznych lat bo bralem te ktore najbardziej mi sie podobaly :D a niektore czesci wogole robione z mojej wizji tak jak np tylni zderzak lakier oczywiscie czarny nie bedzie jednak sa to najnowsze renderki docelowo kolor jest zlota perla a wlasnie i mam pytanko jaki parametr odpowiada za "likwidacje" czarnych plam na stykach roznych obiektow akurat tego na tych renderach zauwazyc sie nie da ale wystepuja miedzy pocznymi listwami a blachami mam vraya jak cos a i w ramach wyprostowania innego nicku na tablicach to jest moje nowe przezwisko a ze konto na max3d.pl mam dluzej to wystepuje pewna niescislosc :D i nie wiem czy moge robic taka reklame innej stronki ale chyba nic sie nie dzieje nie? ;p produkuje tez sobie silnik w planie jest dokladne zrobienie do konca silnika zawieszenia i bagaznika z hydraulika czy srodek bedzie to tego nie wiem bo zadko kiedy mi dobrze wychodzi:/ Edytowane 12 Grudzień 2008 przez razor_v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Wszystko wygląda ekstra. Pokaż siatkę jeszcze. Ten silnik jakoś tak zabawkowo mi wygląda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor_v Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2008 odswiezylem temat bo oprocz tego ze pracka dobrze ruszyla do przodu mam pytanie na koter moze ktos mi odpowie a teraz czy posiada ktos jakis doby tutorial o linkowaniu? chyba tak to sie nazywa jak to zrobic zeby jak porusze kolem//tylnia osia zeby wachacze/sprezyny/belki/wal ruszaly sie? wiem ze trzeba tu zastosowac kinematyke odwrotna ale jedyne co znalazlem to kawalek w making of o quadzie na 3dm3.com chyba ale i tak niewiele mi to pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 http://cg-cars.com/forum/f15/forumdisplay.php?s=&f=20&page=1&pp=25&sort=lastpost&order=desc&daysprune=-1&prefixid= + http://www.smcars.net/forums/parts-upload/23992-interactive-suspension-rig.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 ojjj, takie wozy kocham:D ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekb89 Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 ostro:D się napracowałeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi