Skocz do zawartości

Pojazd 3D : Lincoln Continental Mark IV Custom

razor_v

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jest to wip lincolna jak w tytule z lat 70-75

zaznaczam ze jest to kustom i sa tu wymieszane elementy z roznych lat bo bralem te ktore najbardziej mi sie podobaly :D a niektore czesci wogole robione z mojej wizji tak jak np tylni zderzak

lakier oczywiscie czarny nie bedzie jednak sa to najnowsze renderki docelowo kolor jest zlota perla

a wlasnie i mam pytanko jaki parametr odpowiada za "likwidacje" czarnych plam na stykach roznych obiektow akurat tego na tych renderach zauwazyc sie nie da ale wystepuja miedzy pocznymi listwami a blachami mam vraya jak cos

a i w ramach wyprostowania innego nicku na tablicach to jest moje nowe przezwisko a ze konto na max3d.pl mam dluzej to wystepuje pewna niescislosc :D

i nie wiem czy moge robic taka reklame innej stronki ale chyba nic sie nie dzieje nie? ;p

20010.jpg

20210.jpg

produkuje tez sobie silnik

engine15.jpg

w planie jest dokladne zrobienie do konca silnika zawieszenia i bagaznika z hydraulika czy srodek bedzie to tego nie wiem bo zadko kiedy mi dobrze wychodzi:/

Edytowane przez razor_v

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

odswiezylem temat bo oprocz tego ze pracka dobrze ruszyla do przodu mam pytanie na koter moze ktos mi odpowie

r810.jpg

r1410.jpg

a teraz czy posiada ktos jakis doby tutorial o linkowaniu? chyba tak to sie nazywa

jak to zrobic zeby jak porusze kolem//tylnia osia zeby wachacze/sprezyny/belki/wal ruszaly sie? wiem ze trzeba tu zastosowac kinematyke odwrotna ale jedyne co znalazlem to kawalek w making of o quadzie na 3dm3.com chyba ale i tak niewiele mi to pomoglo