Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

jest to wip lincolna jak w tytule z lat 70-75

zaznaczam ze jest to kustom i sa tu wymieszane elementy z roznych lat bo bralem te ktore najbardziej mi sie podobaly :D a niektore czesci wogole robione z mojej wizji tak jak np tylni zderzak

lakier oczywiscie czarny nie bedzie jednak sa to najnowsze renderki docelowo kolor jest zlota perla

a wlasnie i mam pytanko jaki parametr odpowiada za "likwidacje" czarnych plam na stykach roznych obiektow akurat tego na tych renderach zauwazyc sie nie da ale wystepuja miedzy pocznymi listwami a blachami mam vraya jak cos

a i w ramach wyprostowania innego nicku na tablicach to jest moje nowe przezwisko a ze konto na max3d.pl mam dluzej to wystepuje pewna niescislosc :D

i nie wiem czy moge robic taka reklame innej stronki ale chyba nic sie nie dzieje nie? ;p

20010.jpg

20210.jpg

produkuje tez sobie silnik

engine15.jpg

w planie jest dokladne zrobienie do konca silnika zawieszenia i bagaznika z hydraulika czy srodek bedzie to tego nie wiem bo zadko kiedy mi dobrze wychodzi:/

Edytowane przez razor_v

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wszystko wygląda ekstra. Pokaż siatkę jeszcze. Ten silnik jakoś tak zabawkowo mi wygląda:)

Napisano
  • Autor

odswiezylem temat bo oprocz tego ze pracka dobrze ruszyla do przodu mam pytanie na koter moze ktos mi odpowie

r810.jpg

r1410.jpg

a teraz czy posiada ktos jakis doby tutorial o linkowaniu? chyba tak to sie nazywa

jak to zrobic zeby jak porusze kolem//tylnia osia zeby wachacze/sprezyny/belki/wal ruszaly sie? wiem ze trzeba tu zastosowac kinematyke odwrotna ale jedyne co znalazlem to kawalek w making of o quadzie na 3dm3.com chyba ale i tak niewiele mi to pomoglo