Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jestem użytkownikiem programu 3ds max już od jakiegoś czasu, lecz chciałbym się przesiąść na coś innego.3ds max mnie męczy, ciągle się zwiesza i nie pracuje stabilnie, nawet z najnowszą wersją mam pewne problemy. Ciekawią mnie dwa programy Xsi i Maya moje pytanie, czy te dwa programy można do sibie porównać, jestem bardziej zdecydowany przesiasc sie na Xsi, tylko czy ma on takie mozliwosci jak Maya?

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardziej stawiał bym na XSI, bo cena nie jest zaporowa...

w zależności od tego co chcesz robić...

ściągnij sobie wersje PLE Mayki i zobacz jak ci pasuje, jeśli nie to xsi...

powodzenia!

Napisano

Temat wałkowany już nie raz i chyba z każdej strony - poszukaj na forum, ściągnij demo, przetestuj.

pozdrawiam,

xsi user :)

Napisano

Max = 90% rynku. Kup sobie oryginalnego to będziesz miał support producenta.

Napisano

mam wielka ochote odpisac na to "ha.... ha.... ha...." ale nie chce mi sie wszynac dyskusji ktora i tak nic nie rozwiaze.

Ogolnie nie dziwie sie ze autor watku ma dosc wieszajacego sie maxa, nie wierze w cudowne softy rozwiazujace wszelkie problemy, ale ostatnio max robi wiecej problemow niz rozwiazuje.

A przedewszystkim... ten temat byl juz pare razy :)

Napisano
  • Autor

Wie ktoś czy jest wersja trialowa xsi, bo wlaczam download triala 6.5 a tam pusta strona

Napisano
Wie ktoś czy jest wersja trialowa xsi, bo wlaczam download triala 6.5 a tam pusta strona

U mnie też działa - ale może spróbuj 'jedynej słusznej przeglądarki' - czyt. IE (tak dla jasności - to było ironia)

Płytka prowokacja na poziomie onetu :P
Napisano

Pracowałem trochę w Maxie, trochę w XSI, teraz dużo i intensywnie pracuję w MAYA. Ja polecam MAYA. Mi odpowiada najbardziej, jest najwygodniejsza. Ale to tylko i wyłącznie kwestia gustu. ;)

Napisano
  • Autor

Z tym 90%, to chyba nie jest prowokacja, wystarczy przejrzeć tutejsze tematy z praca, w większości jest max, chociaż pewnie większość dobrych firm nie musi tutaj zamieszczać takich wątków.

Napisano
  • Autor

Dalsze problemy z aktywacją...

Nacikam Get Trial i dupa, wcześniej przy instalce to samo.