Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

aspenboy skoro takie to słabe to pewnie nie problem zrobić lepsze, tym bardziej że macie materiały?

łatwo się krytykuje i ocenia, tylko trudniej się za to zabrać... ;)

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 6,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

floo - z tymi wypowiedziami:

zrób lepszą animacje... czekamy... :D z pewnością dasz radę... ;)

to się już nudny robisz...

Napisano
aspenboy skoro takie to słabe to pewnie nie problem zrobić lepsze, tym bardziej że macie materiały?

łatwo się krytykuje i ocenia, tylko trudniej się za to zabrać... ;)

Ja nie napisałem, że "to" w całości jest słabe. Scenariusz jest słaby, uważam że zbierając ekipę z tego forum można by w kilka osób wymyśleć lepszy. Animacją, jak już pisałem wcześniej, się nie zajmuję, a poza tym jej nie krytykuję - więc nie czuję się zobligowany do pokazu siły.

Ogólnie pojęta grafika to już taka wdzięczna dziedzina, że efekt oceni każdy - ten co się zna, i ten co się nie zna. A najlepsze jest to, że nikt Ci prawa do oceny/krytyki zabrać nie może.

Napisano

Heh...chyba mogłem się nie odzywać bo znowu dyskusje rozpaliłem;)

"Spróbuj zrobić lepiej" Ten argument jest kiepski...Przed chwilą kumpel mi napisał po dyskusji o wczorajszym meczu..., że mogłem zagrać lepiej oO

W zasadzie każdy ma trochę racji...scenariusz mógłby być ciekawszy...

...ale nie jest...

Napisano

floo - choćbyś nie wiem jak się produkował na tym i innych forach, to tego, że scenariusz jest nudny i tak nie zmienisz... chyba, że ściągniesz sobie pliki i zrobisz lepiej.

EOT z mojej strony - nie chce mi się z tobą dyskutować...

Napisano
floo - choćbyś nie wiem jak się produkował na tym i innych forach, to tego, że scenariusz jest nudny i tak nie zmienisz... chyba, że ściągniesz sobie pliki i zrobisz lepiej.

EOT z mojej strony - nie chce mi się z tobą dyskutować...

eno sorry Winnetou...

Ja nie powiedziałem że scenariusz jest dobry, bo jest słaby...

To jest po prostu kopia tego co już było i nic nowego.

Autorzy nie wykazali się kreatywnością i to jest mega minus tak samo jak wiele innych rzeczy.

filmik jest z pewnością mało ciekawy, jednak Ja oceniam go za postacie i za aniamcje które są na światowym poziomie

w mojej ocenie się udała prezentacja narzędzia do grafiki.

To był tylko przykład na to że jeśli za projekt weźmie się ktoś z większą ekipa, bardziej solidną i lepiej finansowaną to nie będzie musiał wykładać kasy na soft tylko na ludzi i sprzęt... ;)

jeśli Polacy mieli by zabrać się za tego typu projekt to z pewnością wypadł by lepiej...

Natomiast u nas są inne minusy - bardziej organizacyjne i finansowe...

Pozdrawiam!

P.s.

Dla mnie jako użytkownika(animatora-grafika) Blendera ten projekt dał pewnego kopa, bo dał dowód na to, że jak ktoś chce może zrobić dobre postacie i dobrą animacje. Pewnie dlatego inaczej patrzę na ten projekt.