Andree Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Witam. Moj pierwszy interior i pierwsze uzycie vraya(fajny renderer:) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 uzycie vraya fajne, interior nie ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 no cóż.... fajny rend 8D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Ja bym jeszcze poprawił odbicie okna w stole...:P Tak poza tym spoko pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 niezla jakosc renderu, tylko dlaczego blask z okna nie odbija sie w posadzce!!! no i w stole ? Poza tym samo okno jest tak przepalone, ze nie widac wneki w scianie - wyglada jak biale ekrany naklejone na sciane. koniecznie do poprawy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Vray górą!!!!!! :) . odbij okno w ławie, coś tam za kaloryferem jezeli mozna go tak nazwac sie dzieje, no i mnie osobiscie razie niski FOV kamery, ale to juz \"osobiste \" odczocie, ale przeciez w vray\'u są opcje do robienia sphery z kamery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Tylko zakrzywiła się perspektywa na krawędziach obrazu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 moje zdanie takze juz znasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 mi sie podoba :) ogolne wrazenie jest jaknajbardziej pozytywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 ogolnie fajna taka lightowa scenka ;) nie podobaja mi sie te okna no chyba ze na zewnatrz wlasnie nastapil wybuch termojadrowy :D Co to za dziwne blyski na kaloryferze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 dzieki za komenty. przy oknach moze jeszcze pogrzebie,a co do kaloryfera to nie wiem co to :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 render moglby byc lepszy... ale jest spoko - natomiast pomieszczenie jest dla mnie z cyklu \"mieszkanie w jakim nie chce sie mieszkac\".... brak konsekwencji w stylizacji wnetrza, brak wyraznych akcentow... ogolnie mi przypomina starcie stylistyki nawiazujacej do japoni i z PRL-owskim tandetyzmem... proponuje przemyslec umiejscowienie oswietlenia i kolorystyke... oraz te katowniczki :) - no i ta siermiezna polkoscianka.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 no ,ale mi sie podoba :) i chcialbym taki miec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 1. popraw temat... 2. pracka bardzo mi sie podoba... 3. pracka ma to \"COŚ\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 ups,a myslalem ze dalem scena 3d :D ah ta skleroza :P no i dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 apropos okien i tych swiatelek w okolicach kaloryfera to sie przylaczam do krytyki... jesli mnie zmysly nie myla to na blacie stolu widac sliczne odbiecie framugi okna... wszystko pieknie, ale za duzo swiatla pada przez te okna, bialo rzeczywiscie jak po wybuchu termojadrowym :) ale przyjemnie sie patrzy... sam mam zamiar zabrac sie za cos podonego, pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 chciałbyś miec taki pokój. ALE TAM NIE MA KOMPA Ja myślałemże to coś świece na ścianie to jakieś duże swiatła a to są okna 9dobrze wiedzie.c żę okna są taki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ojciec swiety jan pawel 2 Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 ta scena pochodzi stad http://www.evermotion.org/forum/viewtopic.php?t=755 na przyszlosc wysil szare komorki (jesli je masz) ps. broncie krzyza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi