marcin wuu Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 o kurka lightwave ma swój dział? Miałem wrażenie że program w Polsce nie bardzo popularny, ciekaw jestem ilu waveowców będzie tu potować?
Ford Prefect Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Lightwave żyje i ma się dobrze, na pewno kilku gości się znajdzie. Podziękownia dla administracji za stworzenie tego działu.
altarian Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 OOOO kurcze!!!! Wiadomość o dodaniu LW porzuszyła mnie bardziej niż wynik wczorajszego meczu. Wielkie dzieki dla max3d.pl:)
J|L Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 az nie wierze co widze :O czy to tylko ze jest puzno? :P pozdro LW'owcy
soran Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Bracia dołączam sie do was w walce z niecnym MAX-em :D
Ziper Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Ja wiadomosc o utworzeniu dzialu lw na tym forum przyjalem podobnie jak walniecie 6ki w lotka :)
soran Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Ale kiedyś już tu był działa LW - tak mi sie przynajmniej wydaje, bo w pierwszej chwili zdziwiło mnie że tak mało postów - chyba ze pomyliło misie z 3d.pl - hmmm czas wyjść z domu :D
qbaqbaMAX3D Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zapisuje sie do Waszego klubu :) Zdradzajac od czasu do czasu z May'a
Rekomendowane odpowiedzi