hac Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 siemka all, dzisiaj ( tzn wczoraj ) wieczorem usiadlem i postanowilem troche podziubac.... no i coz, powstalo cos takiego - nie wiem czy to dobrze wyglada bo nie mam dosc dobrych zdjec wiec nie szczedzcie krytyki - to dopiero wstepny etap wiec mowicie co poprawiac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 hmmm, ja poczekam na więcej :) trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 dobra, maly update : narazie nie podoba mi sie za bardzo ten przod i bede go jeszcze poprawial - podrzuccie jakies sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Przede wszystkim popraw to co zaznaczyłem...reszty mi się nie chce zaznaczać, ale coś mi nie pasuje....:cool: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 A ja wiem co nie pasuje:] Kanty powinny być ostrzejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 dajcie zdjecie oryginału :D (leń)[cfaniak] miłej zabawy z modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 w tym problem ze nie mam dobrego zdjecia w duzej rozdzielce, a kanty nie sa ostre...kurde, mi tez cos nie pasuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 moze być niedobre :P okulista mi powiedział ze mam sokoli wzrok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 dobra, troche pokombinowalem i powstalo cos takiego : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 a tu foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 co za paskudny samochód :D pomijajac to wybrzuszenie na masce gdzie jest atrapa i logo powinno bardziej \"odstawać\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 model wygląda coraz lepiej :) ale ten samochód to rzeczywiście paskuda ;) chociaż w grze TOCA Race Driver całkiem fajnie się nim jeździ ;) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 6 Luty 2004 Autor Share Napisano 6 Luty 2004 no, zeby sie nie nazywalo ze sie obijam.. :P czepiajcie sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 to zalamanie maski nad swiatlami powinno byc lagodniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 dobra, poprawilem troche przod i zrobilem tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 9 Luty 2004 Autor Share Napisano 9 Luty 2004 jak czegos nie skrytykujecie to juz tak zostanie....musze wiedziec czy ten model jest tak paskudny ze mam go sobie odpuscic, czy np warto go kontynuowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marqz Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Cześć, Wydaje mi się ok, bardzo ok. pracuj nad nim dalej, chętnie zobacze efekty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 No nie podoba mi się to, co zaznaczyłem. Samo auto dla mie też nie jest piekne, ale każdy dobrze zrobiony model wyglada ładnie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Originally posted by hac jak czegos nie skrytykujecie to juz tak zostanie....musze wiedziec czy ten model jest tak paskudny ze mam go sobie odpuscic, czy np warto go kontynuowac... masz zaskakujące podejście :) to wszystko zależy głównie od Ciebie to Twój model a wiec jeśli jesteś z niego zadowolony w tej formie jakiej jest to twoja sprawa jeśli jedank sam bedziesz szukał błedów i je poprawiał rozwiniesz sie forum to jedynie hmmm środek pomocniczy :) tak jak witamina c przy przeziebieniu :) ufaj wiecej samemu sobie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 zrob szpare pomiedzy maska a zderzakiem z przud to bedzie pasowac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 10 Luty 2004 Autor Share Napisano 10 Luty 2004 no coz, pokusilem sie o male renderki z materialami, co myslicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi