kozioo Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 Wg mnie jest źle wkomponowane w zdjęcie. Perspektywa się zakrzywia. Model - OK ale IMO źle wkomponowany.
ftorek Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 hyhy - przyjemne - ale wyglada jakby koles pomykal tym czolgiem z predkoscia swiatla i nagle zaczal wykrecac w prawo - co go mocno pochylilo odsrodkowo na lewo - hyhy - bardziej to przypomina gwiezdne wojny
Gość Gen. Jaggen Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 po pierwsze.... ni e wyglada mi to na karabin MG-34, chyba na latwizne poszedles...... 2 - zle zalamanie gasienic.... 3 - pancerz to rur wydechowych jest kanciasty.... przyjzyj sie 4 - Nr 142 jest to czolg z 1 kampanii SpZ.abz.501. z tunezji 1943 - Deutche Afrika Korps, i byl on wyjatkowy.. Napewno nie mial koloru terra Chiara.. byla to mieszanka Field Green z pustynnym z domieszka Russian Green.. a wiec blad !!! i to cholernie powazny !!! wstyd !~ 5 - bandarze na kolach byly czarne a nie szare ! 6 - hamulec na lufie jest przykrecany, a ja tu nei widze kawalka gwintu !!! NASTEPNY BLAD 7 - jak juz robisz wieze dowdocy to rob ja dokladnie, wyglada jak ..... (jak nic w sumie) 8 - wyszlo to jak model plastikowy a nie wirna kopia.... 9 - z tylu czolg nr 142 (ten specyficznty) nie mial insygniow...... 10 - nie ma bierznikow na gasienicach.... 11 - pozdrawiam i jak bedziesz mial watpliwosci :) to zapraszam na priv.. 12 - BTW - jakby to modelarz zobaczyl to by sie przestraszyl... :P
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 Jaggen - wiesz po przeczytaniu tylu uwag na temat wierności modelu, proszę...NIE WCHODŹ NA MÓJ TEMAT Z CZOŁGIEM !! :D Pozdr
gollum Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 he he to sięnazywa znawca, tylko pogratulować wiedzy. Gollum
filuh Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 wiesz przyczepić to się można zawsze i do wszystkiego - np. dlaczego czołg z pierwszej kompani ma z tyłu godło grossdeutschland i ma kamuflaż pustynny, podczas gdy powinien być z 9,10 lub 11 kompani mieć godło SPzAbt 501 i kamuflaż rosyjski. dla mnie model spoko ps. co to jest SpZ.Abz?
Rekomendowane odpowiedzi