Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wg mnie jest źle wkomponowane w zdjęcie. Perspektywa się zakrzywia. Model - OK ale IMO źle wkomponowany.

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hyhy - przyjemne - ale wyglada jakby koles pomykal tym czolgiem z predkoscia swiatla i nagle zaczal wykrecac w prawo - co go mocno pochylilo odsrodkowo na lewo - hyhy - bardziej to przypomina gwiezdne wojny

Napisano

po pierwsze....

ni e wyglada mi to na karabin MG-34, chyba na latwizne poszedles......

2 - zle zalamanie gasienic....

3 - pancerz to rur wydechowych jest kanciasty.... przyjzyj sie

4 - Nr 142 jest to czolg z 1 kampanii SpZ.abz.501. z tunezji 1943 - Deutche Afrika Korps, i byl on wyjatkowy.. Napewno nie mial koloru terra Chiara.. byla to mieszanka Field Green z pustynnym z domieszka Russian Green.. a wiec blad !!! i to cholernie powazny !!! wstyd !~

5 - bandarze na kolach byly czarne a nie szare !

6 - hamulec na lufie jest przykrecany, a ja tu nei widze kawalka gwintu !!! NASTEPNY BLAD

7 - jak juz robisz wieze dowdocy to rob ja dokladnie, wyglada jak ..... (jak nic w sumie)

8 - wyszlo to jak model plastikowy a nie wirna kopia....

9 - z tylu czolg nr 142 (ten specyficznty) nie mial insygniow......

10 - nie ma bierznikow na gasienicach....

11 - pozdrawiam i jak bedziesz mial watpliwosci :) to zapraszam na priv..

12 - BTW - jakby to modelarz zobaczyl to by sie przestraszyl... :P

Napisano

Jaggen - wiesz po przeczytaniu tylu uwag na temat wierności modelu, proszę...NIE WCHODŹ NA MÓJ TEMAT Z CZOŁGIEM !! :D

Pozdr

Napisano

wiesz przyczepić to się można zawsze i do wszystkiego - np. dlaczego czołg z pierwszej kompani ma z tyłu godło grossdeutschland i ma kamuflaż pustynny, podczas gdy powinien być z 9,10 lub 11 kompani mieć godło SPzAbt 501 i kamuflaż rosyjski.

dla mnie model spoko

ps. co to jest SpZ.Abz?