Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

A więc chodzi o mappowanie... Więc jak to zrobić? Naciskam M i tam trochę opcji jest. Czy mogę tak zmapować obiekt by utworzyć na jego powierzchni dowolny kształ np. drogę? Jak?

Napisano

o mamo...

ostatnio jakis wysyp sie zrobil osob nie umiejacych korzystac z FAQ czy F1...

z kazda pierdola wala na forum...

a to sa podstawy i szybciej znajdziesz odpowiedz wciskajac klawisz "F1" (gdzie jest to opisane i podane jak na tacy) niz postujac tu i czekajac na odpowiedz...

sorry za komentarz ale nie moglem sie powstrzymac...

Napisano
  • Autor

Gdybym szukał tutoriala w wersji obcojęzycznej nie pisałbym w tej sprawie na polskim forum. W końcu sieć jest długa i szeroka, no chyba, że ktoś nie wykazuje się znajomością języków, a ja do takich osób właśnie należę. No?

Napisano

no ale w takich tutkach to sa podstawy angielskiego a dodatkowo wszysko opatrzone jest screenami. Lepiej ucz sie anglika bo to podstawa w maxie i 3d.

Napisano
. No?

No co? siadaj do anglieskiego. Nie wiem jak wyobrazasz sobie opanowanie programu do ktorego wiekszosc materialow jest tylko po angielsku bez znajomosci tego jezyka.

A reakcji tadzia sie nie dziwie :)

Napisano
  • Autor

Człowiek się śpieszy, rzadko co kiedy napisze na tym forum, a jak już ma sprawę to mu mówią, spadaj i się ucz. To ja dziękuję za taką pomoc, z którą wiecie co można zrobić. Może ktoś będzie bardziej pomocny.

Napisano

Ja bym zaczął od zajrzenia do działu videotutorials i tutoriale 3d i tam na pewno są tutki o mapowaniu.

Napisano
Człowiek się śpieszy, rzadko co kiedy napisze na tym forum, a jak już ma sprawę to mu mówią, spadaj i się ucz. To ja dziękuję za taką pomoc, z którą wiecie co można zrobić. Może ktoś będzie bardziej pomocny.

niestety, ale chłopaki mają racje :/

Napisano

a jakiej pomocy oczekiwales ? bo sam nie wiem jak mozna zaoferowac z takim pytaniem

Napisano

to ja tylko naprowadze na dobra droge i powiem ci ze mapowanie to nie to pod "m" to jest edytor materialow i tam sie materialy tworzy mapujesz poprzed nadanie obiektowi modyfikator uvw map badz unwrap uvw wiec teraz masz wszystko czego ci trzeba nie musisz dziekowac :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.