patry Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 Tło za oknem chyba za ciemne i okna nie wyszły za dobrze. Reszta nice :) ****
Lukasz_D Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Napisano 15 Czerwiec 2008 Nie jestem zadowolony - tu jeszcze jeden render.
viz.k Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 Sampling drewna mogles jeszcze troche podciagnac bo widac ziarno. Posciel lekko lewituje nad lozkiem. A tak to spoko:)
Lukasz_D Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Napisano 15 Czerwiec 2008 Touch nie wiem jak to zrobiles ale jest super - dzieki :P (napisz co zmieniles)
Touch Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 Hehe, trochę się tym bawiłem i nie odtworzę Ci od A-Z, ale to głównie jest sharpen na wstępie, dalej ustawienia exposure na tym co masz za oknem, następnie powielenie warstwy i zmiana sposobu przenikania się warstw (blending mode) + zmiana siły krycia się warstw (opacity). Ostatnie to zabawa Levelsami i Curvsami;) Za każdym razem to wygląda nieco inaczej, nie ma jednej 'recepty' na to;)
Morphe Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 To nie jest smieszne z tym brakiem recepty, lepiej miec jedna metode, nieraz mialem tka ze zroblem render, obrobilem w shopie, apotem byl blad i musialem regionem zrobic, i dokleic, kur... ale przelinalem bo zaopmnialemjak obrabialem :D:D:D porazka. a wnetrze fajne aczkolwiek ja bym ino rozjasnil i dosaturowal toco nazewnatrza wewnatrz to nie wiem, nie znam sie :D
Pawelkos Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 Widok za oknem za ciemny, mogles go troche przepalic, posciel lewituje i nie bardzo podoba mi sie jej material ( za bardzo nie wiem z czego mialabyc ta posciel) i poduszki wydaja mi sie troche takie "ciastowate";) poza tym gites
Temporal Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 wersja przerobiona jest poprawna bo orginaly maja zla kolorystyke za oknem no i wogole sa dosc ciemne ze wyglada to smetnie :P
loko Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Slicznie. Taki fajny render. Poza tym sypialnia mega przytulna. Ej a tło za oknem to nie jest praca Corneliusa? :)
Lukasz_D Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Napisano 16 Czerwiec 2008 Być moze - znalazlem na google ...
Rekomendowane odpowiedzi