Napisano 5 Luty 200421 l zechcialem obejzec smeitnik, moje pierwsze wrazenie? o rany! stary teksturki sa zbyt wyraziste, nerealistyczne i wogole pracuj pracuj pracuj pozdro ps drug rob francuza ;)
Napisano 5 Luty 200421 l ogolnie to klimat takich prac bardzo lubie, takie postnuklearne klimaty ala fallout:D, ale rzeczywiscie strasznie wyraziste te textury. Sama klapa wyglada jakby miala z 1000lat;) no i rączka bardzo sie od niej odcina.
Napisano 5 Luty 200421 l no moje uwagi jak wyzej zbyt intensywne tekstury szczegolnie pokrywa....nie podoba mi sie tekstura posadzki jakas taka nie konkretna i rozmazana...natomiast na duzy \"plus\" zasluguje oswietlenie i same tlo moim zdaniem troche pracy i bedzie z tego calkiem ql pracka Pozdrawiam
Napisano 5 Luty 200421 l Autor Dzieki za wszystkie uwagi, powoli zaczynam sie do nich przychylac, ale, Kuciel: Zauważyłem już podczas renderingu ale zignorowałem... Akdsn: nie rozumiem, jeżeli mozesz to pokaż o czym myślisz, thx
Napisano 5 Luty 200421 l mi tez sie klimat pracki podoba :) spróbuj może nieco zmniejszyć refleksy (szczególnie na pokrywce) oraz bump-mapping
Napisano 6 Luty 200421 l przejaskrawione. tekstury... za duzo... pomysl juz gdzies widzialem.... nic nowego. ale spoko.... staraj soe.... nie jestem jakims mistrzem ale mysle ze do realizmy jeszcze trocze brakuje... powodzeia
Napisano 16 Luty 200421 l ta pokrywa jak jakieś ciacho wyglada... kubeł za to znacznie lepszy... szkoda że na glebie coś sie nie wala. Wiesz- nie wszsycy trafiaja do kubłów na śmieci. Czasami coś się wyleje, coś wyskoczy... :)
Napisano 16 Luty 200421 l Tekstury są w zbyt małej rozdzielczości szczególnie na pokrywie. Kosz mógł by być trochę pogięty przez jakiś niewyżytych lumpów ;)
Napisano 12 Marzec 200421 l Ja powiem ze bardzo fajnie i ze texturki sa dobre. Kojazy sie odrazu z latem (takie oswietlenie) i bardzo fajnie to wyglada...
Napisano 15 Marzec 200420 l no to wieczko takie troche zbytnio zniszczone :) raczka od przykrywy jakby dolepiona wydaje mi sie, ale gdyby nie bylo to tej pokrywy to scena calkiem calkiem jak na to co ma przedstawiac...
Napisano 15 Marzec 200420 l Pokrywa smietnika wyglada na bardzo realistyczna pokrywe.... wejscia do kanalu :D Stary przeciez co nie smietnik pancerny zeby mogl korodowac na takie glebokosci.. a to sugeruje mi tekstura [lol2] Ale oswietlenie przyjemne. See\'ya
Napisano 16 Marzec 200420 l Podpisuje sie pod komentarzami odnośnie tekstur. Od siebie zaproponuję, abyś wymodelował jakieś wgięcie w boku kubła. :)
Napisano 16 Marzec 200420 l Originally posted by Pussik Od siebie zaproponuję, abyś wymodelował jakieś wgięcie w boku kubła. :) Pussik dobrze mowi :D Moze bys jeszcze zrobil jakiegos szczura!! Moze jakas krotka animacje bys zrobil jak szuczur wchodz do kosza na smieci!!