Napisano 26 Czerwiec 200816 l Witam! Ostatnimi czasy w wolnych chwilach dlubie sobie takie autko - jak w temacie :) Poki co tyle: Zaznaczam ze autko robie tak zeby nadawalo sie do wykorzystania jako LP. Dawno tutaj nie bylem z moja praca... ;P Edytowane 26 Czerwiec 200816 l przez ..:: WIKTOR ::..
Napisano 27 Czerwiec 200816 l ładna fura ładna ;] o modelingu sie nie wypowiadam, sam wiesz jak jest :P
Napisano 27 Czerwiec 200816 l Autor No dzieki dzieki ludziska :) Moznaby rzec, ze wrocilem ;P Siatek na razie nie daje bo poki co wygladaja dziwnie - na koncu przedstawie siatke pod model w HP i LP. I poranne wypociny ;)
Napisano 27 Czerwiec 200816 l O, cześć Wiktor :D Fajnie idzie :) Zastanawia mnie jedna rzecz, no ale to "wyjdzie" jak pokażesz siatkę ;P Nadal rzeźbisz spline'ami? :)
Napisano 28 Czerwiec 200816 l Autor patry: nadal spline, ale zauwazylem, ze korzystam juz prawie ze wszsytkich ksztaltow podtawowych, ktore pozniej przerabiam... :) Modelowanie weszlo mi w krew ;P Troche tylu z "parapetem": Edytowane 28 Czerwiec 200816 l przez ..:: WIKTOR ::..
Napisano 28 Czerwiec 200816 l Hello Wiktor... Ciekawy model wybrałeś :) Czy masz w planie jakąś scenkę, czy to raczej rekreacja - skoro LP to może do gry?! Sam modelik wygląda wporzo - równiuteńko - dawaj dalej!
Napisano 28 Czerwiec 200816 l pokaz widok z VP bo tu nic nie widze :) jedyne co to mi sie gora drzwi nie podoba :) ale moze ona taka jest
Napisano 28 Czerwiec 200816 l Autor HOMA: no autko ciekawe :) Scenka bedzie bo bedzie nowy komputer :D Bedzie tez w wersji do gry - ciezko sie tak modeluje bo to co do wszystkiego zazwyczaj jest do niczego ale radze sobie ;) Czy rowno to wiesz.. roznie bywa - poprawki poprawki i poprawki non stop ;) ReflectVision: no wrzuce moze jutro VP widok z MS i Smoothgroup. Gora drzwi jest jeszcze nie obrobiona :P Pracuje nad tym choc faktycznie jest pokrecona. Co gorsza moze i printy sa super, ale referki znalezc to ciezko - no chyba ze modele plastikowe, ale w ich przypadku to kazdy jest innt :/ grrrr Takze czasem jedna wielka improwizacja ;)
Napisano 4 Lipiec 200816 l Autor Javor: drogowa tez zrobie... :D Dzisiaj dorobilem dach.. Czekaja mnie poprawki. Musze isc czesto na kompromis, bo naprawde ciezko jest z dobrymi materialami. Teraz Jeszcze detal iiii... srodek... Silnik itp :) EDIT: Edytowane 4 Lipiec 200816 l przez ..:: WIKTOR ::..
Napisano 6 Lipiec 200816 l Ale dziwny przedni słupek :) Bardzo przyjemne renderki masz :] I mógłbyś pokazać już siatkę :P
Napisano 6 Lipiec 200816 l Autor Slupek bedzie porpawiany bo sugerowalem sie troszke modelem plastikowym a one sa jakie sa... :/ Chyba ze to oleje ;)