Kubajaniak Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 (edytowane) Witam, chciałbym wam pokazać efekt moich wypocin. 3ds maxem bawię się od niedawna, więc nie jest to coś superowego, ale chciałem się pochwalić :) Jest to kostka z zapałek, którą można zrobić bez użycia kleju. Chciałbym, żebyście napisali, co jest fajne, a co nie i czy bawić się dalej 3ds maxem, czy lepiej mam sobie dać spokój. Edytowane 30 Czerwiec 2008 przez Kubajaniak
Reanimator Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Daj sobie spokoj... z takimi pytaniami, rob to co lubisz, bez wzgledu na opinie innych ;P A zapalki wyszly Ci calkiem fajne, chociaz moze zbyt idealne ksztalty. Teraz mozesz sprobowac ja nieco urealnic, jako drugie cwiczenie;))) Pozdro
Temporal Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 (edytowane) mi sie nie podoba slabe materialy, oswietlenie i wszystko idealnie kanciate Edit: mogbys to do wipa wrzucic pomeczyc troche i pozniej dac do finisha bo jakbys chcial wycisnalbys wiecej z tej pracy Edytowane 1 Lipiec 2008 przez Temporal
KICU Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Zgadzam się z przedmówcą zbyt idealne itp. ale miałeś chęci pracuj dalej pozdro
Temporal Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 dodaj bumpa, sciemnij troche podloze, zmiekcz cienie i jeszcze jakis dof do tego i bedzie o wiele ciekawiej :)
Levus Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 A co? Ręcznie nie wyszła pewnie to w maxie zrobiłeś bo grawitacji tam nie ma:p
Simple_man Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Zgadzam się z każdym słowem Temporala. dobrze prawi. A swoją drogą ja długo długo się uczyłem zanim coś swojego pokazałem na naszym forum.
Areien Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 ja sie zgodze z przedmowca Levusem.. ale nie patrz na innych i rob co lubisz ;]
hcpiter Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 no kur...de nie mozesz sobie odebrac tej przyjemnosci i nie odkopywac starych watkow ?! To takie trudne zobaczyc date ostatniego postu ?
plasti Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 model gdzies 8 lat do tylu, ale i takładny, baw sie dalej, swiat powstal niby w 7 dni a nie jeden, praca czyni mistrza ps. nie poznaje cie temporal, zwolennik nie wyrzucania do wip'a :P:D
Rekomendowane odpowiedzi