krst Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 (edytowane) sława, wrzucę tutaj parę moich szkiców, konceptów etc zaczynamy od broni: Universal Solvent> broń alchemiczna nasycona pradawną, demoniczną mocą której rękojeść daje +6 do fajności. Heretic Gun> nie dajcie się zwieść jego słabemu stanowi, moze kondycję ma słabą ale jest nasycony wielką mocą + ma kozackie gwoździe do zadawania obrażeń! Edytowane 1 Lipiec 2008 przez krst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 fajne koncepty panie KRST (?!), ale wrzucaj fajniesze, bo wiem ze masz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 rękojeść daje +6 do fajności ...:-D Dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Witamy na forum ;p Fajne prace i jeszcze fajniejsze opisy do nich. Wrzucaj więcej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Witam na Forumie :D, jak mam być szczery to Proszę o bardziej wypasione. Te jakoś mnie nie przekonują ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krst Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2008 (edytowane) Bezimienny Heretyk - ma fajny gnat i jest lekko wk*rwiony; ma fajną opaske i dobrze strzela z biodra, jest w tym dobry bo to lubi, dzieciaki! jedzcie warzywa! Edytowane 2 Lipiec 2008 przez krst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 ogolnie fajna praca :) w pierwszej chwili myślałem ze ma 4 palce :) dopiero jak zastanowiłem sie jak sie trzyma guna to zauważyłem tego ostatniego... jakoś jest słabo wyeksponowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krst Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2008 Shaggi> tylko amatorzy trzymają palucha na spuście, pamiętaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 świeże, fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Opisy dużo lepsze niż koncepty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 E tam, koncepty nie takie zle. Chociaz bez opisu nie wiedzial bym ze przekaz tego obrazka ma na celu sklonic do jedzenia wazyw :D Good work man. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krst Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2008 Zeet> na pewno lepsze niż twój avatar. ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 mam pytanie... czemu te obrazki sa takie mdle? w sensie kontrastu.. tak jak by byly za zaparowana szyba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krst Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2008 leszek_lenia> bo mię się binkle zamgliły: ) poważnie mówiąc, takie moje zboczenie; lubie tak, ot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 czyli oczekujesz ze dzieki temu Twoje malunki beda kojarzone z Tobą? troche na sile i bez celowe..tak mi sie wydaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krst Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2008 (edytowane) haha, jeśli liczysz że Twoje słowa, w jakiś magiczny sposób odmienią moje przyzwyczajenia twórcze oraz poczucie estetyki, które kształtowałem dosyć długi czas to się grubo mylisz. do tego jakaś średniofajna, niesympatyczna nadinterpretacja. nie ma to jak niedzielny, sympatyczny spacer z psem marki Dobergun! nie bój się o trawnik, nie obsra a skosi! Edytowane 3 Lipiec 2008 przez miriam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 kozacki język.. liczę na coś grubszego ;D Jest Ciekawie i klimatycznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Swietne rzeczy. I nastroj fajny tworzysz. Z technika to mi osobiscie roznie to podchodzi, ale tam gdzie trzeba akcentujesz obrys czy jakis element i mocny ma to wszystko wyraz. Jeszcze bym sie przyczepil, ze chociaz na pierwszy rzut oka nie masz problemow z konstrukcja i bryla, to te rzeczy sa dosyc plaskie. Tzn przestrzen i bryla sa oddane w sposob chyba zbyt subtelny. Byc moze to kwestia tych nieco zgaszonych tonow, ale raczej po prostu swiatlo nie dziala tak jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 :) ostatni nawet coś w sobie ma, a przynajmniej za jakąś pobożną nutą podąża pewnikiem to jakiś mściciel ;). A przy okazji edytuj posty. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krst Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2008 leander> faktycznie, trochę stylizuję, lubię wygaszać pewne rzeczy co może w rezultacie odbić się na przestrzeni; chyba nic na to nie poradzę bo po prostu lubię tak tworzyć. ale postaram się powalczyć, dzięki za konstruktywną wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Częściowo się podpiszę pod leandrem, akurat mnie nie przeszkadza "bladość" prac. Ostatnie udane, poza samym krokiem postaci - może prawą nogę dałbym trochę niżej, może trochę inną fazę ruchu bym wybrał (nie wiem, trochę gdybam). Ogólnie fajne rzeczy robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi