Napisano 4 Lipiec 200816 l ciekawa... ale nie wiem czy to dobry pomysł jak na firme. Z tego co widzę będzie ciężka. Poza tym jestem przeciwnikiem używania flasha a u ciebie widzę potrzebe jego użycia przy tych żółtych karteczkach (lub czegokolwiek co obraca napisy). Strona robi niezłe wrażenie ale nie jest w moim guście. Reklama powinna być agresywna jeśli chodzi o IT (wg mnie oczywiście :)). Pozdrawiam
Napisano 4 Lipiec 200816 l Poza tym jestem przeciwnikiem używania flasha a u ciebie widzę potrzebe jego użycia przy tych żółtych karteczkach (lub czegokolwiek co obraca napisy) a nie moze to byc zwykly obrazek ? O,o Co do laya, jakos pomieszane to dla mnie. Te karteczki strasznie odstaja (w 3 rozumieniach :) - za zolte - za duze cienie - zupelnie nie pasuja do reszty dezajnu podobnie z tymi kuleczkami w dolnym rogu, tez go konca nie wiadomo o co chodzi. Te kropkowane tlo bardzo przeszkadza w czytaniu tekstu ktory jest obok menu. Reklama powinna być agresywna jeśli chodzi o IT (wg mnie oczywiście :)) hehe, prawie wszyscy ludzie od IT jakich znam, jak widza agresywana reklame, to wylanczaja przegladarke ;)
Napisano 4 Lipiec 200816 l hm, zupełnie nie to - jedyny mój komentarz jedyne co moge podpowiedziec to podać pare linków , może coś cie zainspiruje http://bestwebgallery.com/ http://www.webdesignfile.com/ i sie nie łam tylko próbuj, wrzucaj następne koncepty
Napisano 4 Lipiec 200816 l Autor naprawdę jest aż tak beznadziejnie? Od czego powinienem zacząć żeby w przyszłości było lepiej?
Napisano 4 Lipiec 200816 l Od czego powinienem zacząć żeby w przyszłości było lepiej? chyba od poczytania paru ksiazek/stron o dezajnie. To drugie co pokazujesz wg mnie lepiej, fajny pomysl z duzym menu. Tekst nadal okropnie nieczytelny.
Napisano 6 Lipiec 200816 l od czego zacząć? zapoznaj sie z gościem Jakob Nielsen polecam przeczytać większość artykółów ze http://www.smashingmagazine.com a ten projekt to tak: pokaż czym chcesz zainteresoawć użytkownika... ładnym menu na pół strony? :| jak odwiedzający wejdzie na tą stronę w wersji np chińskiej to i tak powinien wiedzieć o czym ona jest, tak z grubsza, bo teraz to nie wiadomo.
Napisano 7 Lipiec 200816 l Autor dzięki za konstruktywną krytykę FlooX, dużo się dzięki tobie nauczyłem.
Napisano 7 Lipiec 200816 l mi się podoba... - i to pierwszy projekt wydaje mi się lepszy... - karteczki, niepotrzebne - przypinki owszem, multiplikacja w tle nawiązuje do logo, ale nie musi być tak kontrastowa. radzę zagospodarować wstępnie zawartość, zamarkować ją... tekst, foto... czytelność tych tekstów u góry, spoko... kto zechce - przeczyta... jeśli już zbijasz blok tekstowy, to konsekwentnie, "zacieśniaj, zacieśniaj.." - :) pozdrawiam.
Napisano 7 Lipiec 200816 l Jest źle. Typografia straszna. Menu za duże. Szukaj gdzieś ginie w tym natłoku informacji. Pobaw się tekstem. w tej chwili masywne bloki tekstu się zlewają w całość. Wrzuć między linie tekstu wolne przestrzenie. Kluczowe słowa w tekscie zrób boldem. Wybór wersji językowych dobry, ale w latach osiemdziesiątych. Ogólnie za mało przestrzeni. No i sprawa numer jeden. Nie rób tego we flashu. Strony flashowe ciężko pozycjonować, no i google ich nie łapią.