Johny Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 (edytowane) Hej Slowem wstepu. Dostalem skaner ;P wiec pozwolilem sobie machnac maly koncepcik, moze cos z tego wyjdzie, czasu mam malo... ale... ;P Sytuacja wyglada nastepujaca, jest sobie czlowiek ktory jest uzalezniony od TV, nie potrzebuje nic wiecej do zycia (prawie :D), TV sie psuje, nie ma po co zyc, czlowiek umiera, jest to skutek awari. Aby to zobrazowac zamieszczam koncept jak to mniej wiecej wszystko dziala. Widz przypiety do swego rodzaju perpetum-mobile ktore sam zasila i ktore dostarcza mu energii :) do maszyny podlaczony jest rowniez generator, tuner, talerz i telewizor. TV sie psuje, wiec nie ma juz sensu zeby napedzac maszyne, widz wrzuca ma luz, opuszcza rece... W wersji finalnej (o ile taka powstanie) rece beda opuszczone i zamkniete oczy, na koncepcie nie chcialo mi sie juz tego zmieniac Sorry za koncept, nie potrafie zabardzo rysowac z glowy :( Pozdro :) Edytowane 15 Lipiec 2008 przez Johny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 haha :) koncept wypas!! czekam na równie dobre wykonanie :D powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 koncept wyczesany, skrzynia biegów rox:) aż sie sam zastanawiam nad udziałem w bitwie:D pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 pomysł przyzwoity, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi