Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gwóźdź wbity do pepka?

jakos do mnie nie trafia przeslanie :(

Technicznie slabo - materialy dalekie od poprawnych.

- do poprawy

pozdr

Napisano

tez mi taki pomysl chodzi po glowie (i nie ukrywam ze chyba nawet dojdzie do skutku) ale w Twoim wykonaniu jakos nie bardzo, brzuch za gruby, sweter/bluza leza nienaturalnie, textura spodni malo wyrazna, deski po lewej moga byc choc w sumie calosc jakosc nie lapie \"klimatu\". Poprzegladaj zdjecia modelek w podobnych sytuacjach, podgladnij i popraw ! .

Pozdro

Napisano

NOOoo nie!!! ja nie uwierzę!!!!!!! co wy niezauważyliście ze to jest brzuch faceta??? a poza tym to komu to przeszkadza??? to że nazywają nas płcią brzydką wcale nie oznacza że wszyscy sa brzydcy (chyba że ktoś m tak niskie mniemanie o sobie i każdego ranka mówi sobie że jest brzydki jak cała jego płeć :) ) a kto robi brzuch faceta? ten komu przyjdzie nato ochota! kobiet w galeriach jest dużo, a ja chciałem zrobić coś innego:) dziękuję. i proszę o jeszze więcej komentarzy

Napisano

Dziwny pępek, i dziwny brzuch... nijak mi to pasuje do faceta..., jeszcze taki gładziutki... to chyba ten facet 6 lat ma albo goli brzuch 3 razy dziennie...

Napisano

a moze po prostu go pelęgnuje olejkie z wyciągiem z migdałów? :) innej tekstury brzucha faceta nie znalazłem więc trudno:)

Napisano

a ja lubie damskie brzuszki i dlatego ten mi sie nie podoba :P :P :P po drugie ile latwiej o tekstury nawet calkiem dowolnej czesci ciala ;) \"+\" za pomysl i otoczenie...

Napisano

DOBRA. to ja może jeszcze kiedy to porządnie dopracuje i wrzucę tutaj a wy wszyscy padniecie z wrażenia:) a narazie proszę o jeszcze więcej komentarzy :)

Napisano
Originally posted by futura

a moze po prostu go pelęgnuje olejkie z wyciągiem z migdałów? :)

ROTFL [lol2] [lol2] nie no nie moge hehe

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności