futura Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Hello! Jak wam się podoba ta pracka? Czekam na liczne komentaże i opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 a reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 fajne, bardzo ladne to swiatlo miedzy deskami... moze ten brzeusio troszke za plastikowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 gwóźdź wbity do pepka? jakos do mnie nie trafia przeslanie :( Technicznie slabo - materialy dalekie od poprawnych. - do poprawy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 tez mi taki pomysl chodzi po glowie (i nie ukrywam ze chyba nawet dojdzie do skutku) ale w Twoim wykonaniu jakos nie bardzo, brzuch za gruby, sweter/bluza leza nienaturalnie, textura spodni malo wyrazna, deski po lewej moga byc choc w sumie calosc jakosc nie lapie \"klimatu\". Poprzegladaj zdjecia modelek w podobnych sytuacjach, podgladnij i popraw ! . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 bardzo fajny klimacik, kadr,kolorki. za bardzo swieci sie brzuch i ma nienaturalny kolor pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 10 Luty 2004 Autor Share Napisano 10 Luty 2004 kurde brzuch świeci się tak jak tego chciałem , w pępku nie ma gwoździa, i jest to brzuch faceta a nie modelki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 takie nawet fajne tło całkiem niezle ale tez brzuch swieci sie a pozatym kto robi goły brzuch faceta :/ no chyba ze jestes kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 TO JEST BRZUCH FACETA??? no to fajnie... zszokowales mnie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 10 Luty 2004 Autor Share Napisano 10 Luty 2004 NOOoo nie!!! ja nie uwierzę!!!!!!! co wy niezauważyliście ze to jest brzuch faceta??? a poza tym to komu to przeszkadza??? to że nazywają nas płcią brzydką wcale nie oznacza że wszyscy sa brzydcy (chyba że ktoś m tak niskie mniemanie o sobie i każdego ranka mówi sobie że jest brzydki jak cała jego płeć :) ) a kto robi brzuch faceta? ten komu przyjdzie nato ochota! kobiet w galeriach jest dużo, a ja chciałem zrobić coś innego:) dziękuję. i proszę o jeszze więcej komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 Dziwny pępek, i dziwny brzuch... nijak mi to pasuje do faceta..., jeszcze taki gładziutki... to chyba ten facet 6 lat ma albo goli brzuch 3 razy dziennie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 10 Luty 2004 Autor Share Napisano 10 Luty 2004 a moze po prostu go pelęgnuje olejkie z wyciągiem z migdałów? :) innej tekstury brzucha faceta nie znalazłem więc trudno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 ja mam ładniejszy pempek. ... zdecydowanie.... :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 hmm, moglo byc pieknie, ale umiejetnosci zawiodly, brawa za probe, wielkie buuuu za wykonanie.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 a ja lubie damskie brzuszki i dlatego ten mi sie nie podoba :P :P :P po drugie ile latwiej o tekstury nawet calkiem dowolnej czesci ciala ;) \"+\" za pomysl i otoczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 11 Luty 2004 Autor Share Napisano 11 Luty 2004 DOBRA. to ja może jeszcze kiedy to porządnie dopracuje i wrzucę tutaj a wy wszyscy padniecie z wrażenia:) a narazie proszę o jeszcze więcej komentarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Brzuch za barzdo świeci - wydaje sie strasznie plastyczny - reszyta mi sie podoba - ale brakuje tu czegos - jakiejś butelki lub zegarka:| Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 skorka na brzuchu do poprawy to jedyne \" ale \" resta swietna troche psych klimacik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 Originally posted by futura a moze po prostu go pelęgnuje olejkie z wyciągiem z migdałów? :) ROTFL [lol2] [lol2] nie no nie moge hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 co ta praca ma przedstawiac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 A w co się ten pan ubrał, że z odsłoniętym pępkiem chodzi?? Jakaś nowa moda?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi