Napisano 9 Luty 200421 l fajne, bardzo ladne to swiatlo miedzy deskami... moze ten brzeusio troszke za plastikowy
Napisano 9 Luty 200421 l gwóźdź wbity do pepka? jakos do mnie nie trafia przeslanie :( Technicznie slabo - materialy dalekie od poprawnych. - do poprawy pozdr
Napisano 9 Luty 200421 l tez mi taki pomysl chodzi po glowie (i nie ukrywam ze chyba nawet dojdzie do skutku) ale w Twoim wykonaniu jakos nie bardzo, brzuch za gruby, sweter/bluza leza nienaturalnie, textura spodni malo wyrazna, deski po lewej moga byc choc w sumie calosc jakosc nie lapie \"klimatu\". Poprzegladaj zdjecia modelek w podobnych sytuacjach, podgladnij i popraw ! . Pozdro
Napisano 9 Luty 200421 l bardzo fajny klimacik, kadr,kolorki. za bardzo swieci sie brzuch i ma nienaturalny kolor pozdr.
Napisano 10 Luty 200421 l Autor kurde brzuch świeci się tak jak tego chciałem , w pępku nie ma gwoździa, i jest to brzuch faceta a nie modelki :)
Napisano 10 Luty 200421 l takie nawet fajne tło całkiem niezle ale tez brzuch swieci sie a pozatym kto robi goły brzuch faceta :/ no chyba ze jestes kobietą
Napisano 10 Luty 200421 l Autor NOOoo nie!!! ja nie uwierzę!!!!!!! co wy niezauważyliście ze to jest brzuch faceta??? a poza tym to komu to przeszkadza??? to że nazywają nas płcią brzydką wcale nie oznacza że wszyscy sa brzydcy (chyba że ktoś m tak niskie mniemanie o sobie i każdego ranka mówi sobie że jest brzydki jak cała jego płeć :) ) a kto robi brzuch faceta? ten komu przyjdzie nato ochota! kobiet w galeriach jest dużo, a ja chciałem zrobić coś innego:) dziękuję. i proszę o jeszze więcej komentarzy
Napisano 10 Luty 200421 l Dziwny pępek, i dziwny brzuch... nijak mi to pasuje do faceta..., jeszcze taki gładziutki... to chyba ten facet 6 lat ma albo goli brzuch 3 razy dziennie...
Napisano 10 Luty 200421 l Autor a moze po prostu go pelęgnuje olejkie z wyciągiem z migdałów? :) innej tekstury brzucha faceta nie znalazłem więc trudno:)
Napisano 11 Luty 200421 l hmm, moglo byc pieknie, ale umiejetnosci zawiodly, brawa za probe, wielkie buuuu za wykonanie.....:)
Napisano 11 Luty 200421 l a ja lubie damskie brzuszki i dlatego ten mi sie nie podoba :P :P :P po drugie ile latwiej o tekstury nawet calkiem dowolnej czesci ciala ;) \"+\" za pomysl i otoczenie...
Napisano 11 Luty 200421 l Autor DOBRA. to ja może jeszcze kiedy to porządnie dopracuje i wrzucę tutaj a wy wszyscy padniecie z wrażenia:) a narazie proszę o jeszcze więcej komentarzy :)
Napisano 11 Luty 200421 l Brzuch za barzdo świeci - wydaje sie strasznie plastyczny - reszyta mi sie podoba - ale brakuje tu czegos - jakiejś butelki lub zegarka:| Pozdr Giorgione
Napisano 19 Luty 200421 l skorka na brzuchu do poprawy to jedyne \" ale \" resta swietna troche psych klimacik ;)
Napisano 19 Luty 200421 l Originally posted by futura a moze po prostu go pelęgnuje olejkie z wyciągiem z migdałów? :) ROTFL [lol2] [lol2] nie no nie moge hehe
Napisano 20 Luty 200421 l A w co się ten pan ubrał, że z odsłoniętym pępkiem chodzi?? Jakaś nowa moda?? ;)