Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich serdecznie :)

Dość dawno nic tutaj nie umieszczałem ale teraz skończyliśmy dość szybko jedną animacje, która nagrywaliśmy tydzień temu :)

Animacja przedstawia taniec hip hop new style, a tańczy Weronika Mleczko z grupy tanecznej Style Addicted. Muzyka w podkładzie nie jest zbyt hip hopowa no ale jak wiadomo prawa autorskie robią swoje ;) zapraszam do oglądania:

http://pl.youtube.com/watch?v=OsDfdgZuq3c

lub na

http://grupamy.pl/index.php?str=7&ln=pl

Pozdrawiam GrupaMY

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Około 3000 PLN (czas trwania 1 dnia sesji - 8 godzin), w tym jest aktor, obsługa itp, więcej info mogę udzielić na maila lub w inny sposób :)

Napisano

bardzo ciekawe ale mam wrażenie że taki filmik tu na forum to tak jakby ktoś wjechał mercedesem w chińskie slumsy... możemy sobie tylko popatrzeć, powiem o sobie - moge tylko popatrzeć

Napisano

nie wiem za bardzo co mam komentowac _ skoro animacja to mocap to nie widze sensu po co to tutaj pokazujecie ;)

Napisano

GrupaMy nie pokazuje.. tylko reklamuje. Jedynie szkoda, ze to nie jest wasz patent MC nad ktorym wczesniej pracowaliscie. Takze nie ma co komentowac.. animacji w animacji - null .. mc nie wasz.. wiec jedynie co zostalo to tylko aktorka - ona jest spoko ;p

Napisano

Żeby chociaż postać była fajna... a tak, to jak pokazywać cudzy gotowiec.

Natomiast sama tancerka: nie powiem, całkiem, całkiem. :)

Napisano

bardzo dobrze ze sie reklamuja, nie ma duzo wspolnego z animacja reczna ale dla ludzi z branzy przyda sie info ze nie trzeba jezdzic juz tak daleko aby nagrac mocap.

Napisano

W tle widziałem wózek widłowy, go też można z mocapować :P

Jeżeli mowa o pani to ..nie powiem..źle nie jest.

Co do tematu:

to dodaj kilka(dużo) info, napewno komus się przyda i daj do działu "twoje wiadomości.

Zakladka na pierwszej stronie max3d.pl