Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest to cos w stylu kamiennego kregu ^^ nie wiem czy sie bedzie podobalo pewnie nie, wiem o tym, że nie jest to rewelacyjne ale mysle ze zaciekawi :)

(Ta praca byla dawno robiona i wiem ze posągi lataja ^^)

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ale hardcore :D jakbys tego nie podpisal to bym nie wiedzial co to jest :P

Proponuje zanim zamiescisz nastepne tego typu prace, spojrzec jeszce raz na prace.

Moja ocena: Kicha w kazdym pixelu.

Napisano

Dziwne to jest:P Modele niezbyt ciekawe, oświetlenie do niczego, a materiały nie są lepsze.

...a praca na pewno zaciekawiła, bo nie mam pojęcia skąd się biorą te cienie na podłodze:p

Napisano

Wy to pewnie byście chcieli tu kolejny domek, albo samochód... tak dla zachowania "poziomu" :P

Miało być fajnie i oryginalnie, nie wyszło, ale po co tak besztać?

skończone? skończone, więc dział dobry :P

Napisano

no to jest i koleżanka...OT

a co do pracy? pracy...hmmm...to chyba było 8 lat temu w maxie3,5 robione, jakieś 2 minuty tej pracy. nieźle........ o_O

Napisano

panowie... spokojnie proszę! praca jest słaba ale bez docinków też można komentować prawda?

bunn: nie wiem jakim jest sens pokazywania czegoś tak słabego. napisałeś, że praca powstała bardzo dawno... może w takim razie nie ma sensu pokazywać czegoś co poziomem trąci o wczesne lata 90te, a warto pokazać coś nowszego?

Pozdrawiam

Napisano

ale gdzie sa docinki? poprostu wiekszosc mowi ze praca jest za slaba na pokazywanie w tym dziale i chyba dobrze nie? no ale nie moje forum najwyzej niedlugo ciekawsze rzeczy bede ogladal w WIPie bo w finishu bede jakies boxy kulki i piramidki.

Napisano

Temporal: trochę nie rozumiem. jak widzę komentarz w stylu: "O matko pojedyncza..." czy coś w tym guście to mnie trochę szlag trafia. co to jest? jakaś krucjata przeciwko początkującym?

statystycznie rzecz biorąc takie słabe prace mają równie dużo wejść co te naprawdę dobre. odbieram to tak: nie mam co robić, to wyżalę się na świat w wątku z fatalną pracą.

rozumiem krytykę ale czasami przesadą jest 10 post mówiący dokładnie to samo: "praca jest zła", tylko innym językiem w zależności od upodobań.

Napisano

mnie to lata :) naprawde wiem ze to jest slabe ze obiekty sa latajace ;pp robilem to ze 2 lata temu gdy nie wiedzialem co to 3ds ale chcialem tylko pokazac takie cos :) moze nastepna prace ktora pokaze bedzie lepsza :) a postaram sie ^^

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności