Gość Pitbull9 Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 Witam, chciałbym się spytać jak stworzyć własny model człowieka do GTA: San Andreas mógłby ktoś mi wytłumaczyć? Jeżeli był już taki temat przepraszam. Pozdrawiam
Levus Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 W 3ds max studio najprościej chyba można stworzyć...
Gość Pitbull9 Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 To to ja wiem:P Ale właśnie jak zacząć jakiś tutorial może albo mały wstęp nie ukrywam, że jestem początkujący ale szybko się uczę :)
Kuba Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 Pooglądaj te: http://www.poopinmymouth.com/tutorial/tutorial.htm
kubi Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 W 3ds max studio najprościej chyba można stworzyć... A, ja bym odradzał uczenia się jakiegokolwiek modelowania w maxie, są lepsze softy do tego. PS. Jeżeli chodzi o postać oczywiście. :)
Creator Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 do samego modelowania spróbuj darmowy Wings 3D, dosyć prosty no i darmowy hehe :D
Rekomendowane odpowiedzi