Napisano 3 Sierpień 200816 l W ramach ćwieczeń i powiększania swojego portwolio popełniłem takie dwie pracki. Nic wielkiego, a cieszy (przynajmniej mnie). Czekam na sensowne uwagi na temat tego co poprawić.
Napisano 3 Sierpień 200816 l ten kubek mi nie podchodzi za bardzo, ale perfumik bardzo ladnie. Wszystko tam bylo rysowane? Czy cos dodane w 3d?
Napisano 3 Sierpień 200816 l naprawde dobra robota w obu przypadkach. napisz cos o technice bo bardzo mnie ciekawi :) A teraz obiektywnie co mi sie rzucilo w oczy: kubek > troche unosi sie w powietrzu (cien) i tekturka z logiem troche zbyt sztywno. perfum > tez ciut nienaturalnie stoi, widac jakies krople pod flakonem, jakby to na nich stal obiekta one byly nienaruszone.
Napisano 5 Sierpień 200816 l Autor to jest bardzo dużo manipulacji :), a robię to głównie w PhotoShopie.
Napisano 11 Sierpień 200816 l hej, nie powiem zeby mnie to jakos szczegolnie jaralo (co by nie mowic stylistyka jest celowo komercyjna;) ), ale musze przyznac z wszystkie prace na baaaardzo wysokim poziomie, ponawiam pytanie zadane przez innych- napisz cos wiecej o technice, moze jakis step by step:D?
Napisano 11 Sierpień 200816 l No przecież fotomontaże to są, chyba nie myślicie że ktoś by tyle pacykował pędzelkiem w ps :P Wysoki poziom trzeba przyznać. Jedyne do czego bym się przyczepił to ta lewitacja kubka i perfum (krople pod pojemnikiem!).
Napisano 11 Sierpień 200816 l hmm pewnie masz racje, ale wydaje mi sie ze np. butelka wina jest zrobiona po czesci w wektorach- pewnie jestem glupi sie sie myle jednak:D