Simple_man Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 W ramach ćwieczeń i powiększania swojego portwolio popełniłem takie dwie pracki. Nic wielkiego, a cieszy (przynajmniej mnie). Czekam na sensowne uwagi na temat tego co poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 ten kubek mi nie podchodzi za bardzo, ale perfumik bardzo ladnie. Wszystko tam bylo rysowane? Czy cos dodane w 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 naprawde dobra robota w obu przypadkach. napisz cos o technice bo bardzo mnie ciekawi :) A teraz obiektywnie co mi sie rzucilo w oczy: kubek > troche unosi sie w powietrzu (cien) i tekturka z logiem troche zbyt sztywno. perfum > tez ciut nienaturalnie stoi, widac jakies krople pod flakonem, jakby to na nich stal obiekta one byly nienaruszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 Ok dziś strzeliłem sobie na szybko takie oto winko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 W czym to robisz, że to 2d ma być? to jakaś fotomanipulacja? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 to jest bardzo dużo manipulacji :), a robię to głównie w PhotoShopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 8 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2008 Ostanie z serii pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Hmm ciekawe i ladne kompozycyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 hej, nie powiem zeby mnie to jakos szczegolnie jaralo (co by nie mowic stylistyka jest celowo komercyjna;) ), ale musze przyznac z wszystkie prace na baaaardzo wysokim poziomie, ponawiam pytanie zadane przez innych- napisz cos wiecej o technice, moze jakis step by step:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 No przecież fotomontaże to są, chyba nie myślicie że ktoś by tyle pacykował pędzelkiem w ps :P Wysoki poziom trzeba przyznać. Jedyne do czego bym się przyczepił to ta lewitacja kubka i perfum (krople pod pojemnikiem!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 hmm pewnie masz racje, ale wydaje mi sie ze np. butelka wina jest zrobiona po czesci w wektorach- pewnie jestem glupi sie sie myle jednak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi