Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. Fajne chociaż ciekawi mnie dlaczego ta siatka jest taka gęsta i równa :D - jak kontrolujesz tak gęstą siatkę ? Może mi się wydaje ale z tego co pamiętam widziałem kiedyś kilka samochodów i w nich siatka nie była tak złożona. W jakim celu tutaj tak jest ?? tak mnie ciekawi bo w wolnym czasie modeluje tego apache i jestem w momencie gdzie zaczynają się szyby bla bla bla i tak czasem gubię się z siatką :P

Napisano

Fajnie, takie geste siatki zawsze budzą we mnie podziw:)

Napisano

"ręcznie" układałeś tą siateczke? tak czy siak ładniutko

jedynie mam zastrzezenia co do tylnego nadkola, chyba w oryginale troche inne jest

Napisano

imo to jest MS.

Oleksiak, jak masz gesta siatke to duzo prosciej dodaje sie detale, co zmniejsza rowniez potencjalne krzywizny :)

Napisano
  • Autor

:) Brunku... bede sie trzymal tego co powiediales:)

Pozniej zapodam screeny, co by nie bylo watpliowosci czy to MS czy nie MS :)

Napisano

Witam,

Ja rowniez jestem pod wrazeniem siatki. Chcialem sie zapytac w jaki sposob tworzysz swoj model? Czy najpierw glowne linie samochodu rysujesz splajnami i pozniej wszystko sobie wypelniasz, czy robisz wszystko z jednej bryly? I kolejne pytanie jak udalo Ci sie tak ladnie siatke rozlozyc? Moglbys to jakos opisac? Z gory dziekuje za wszekie cenne informacje.

Zycze powodzenia w dalszych pracach.

Pozdrawiam,

xaoo

Napisano

bardzo ładnie. Ale chyba znalazłem parę bugów:

1. przy światłach przeciwmgielnych

2. również zderzak przedni na samym dole - coś pofalowanego

3. słupek boczny - na samej górze jakieś wgłębienie chyba jest.

Ale model naprawdę ładnie się prezentuje :)

Napisano
  • Autor

Trosiu... mozesz napisac cos wiecej o zderzaku?? bo nie wiem o ktory fragment chodzi :)

Napisano
  • Autor

aaa :) na zderzaku kwestia MS na 1 :) na 2 juz wszystko dobrze:) a co do slupka, to masz racje, do poprawy. THX