Black Pantera Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 WoW! siatka gęściutka ale piękna!Brawo świetny model!
Oleksiak Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Witam. Fajne chociaż ciekawi mnie dlaczego ta siatka jest taka gęsta i równa :D - jak kontrolujesz tak gęstą siatkę ? Może mi się wydaje ale z tego co pamiętam widziałem kiedyś kilka samochodów i w nich siatka nie była tak złożona. W jakim celu tutaj tak jest ?? tak mnie ciekawi bo w wolnym czasie modeluje tego apache i jestem w momencie gdzie zaczynają się szyby bla bla bla i tak czasem gubię się z siatką :P
FF Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Fajnie, takie geste siatki zawsze budzą we mnie podziw:)
pecet Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 "ręcznie" układałeś tą siateczke? tak czy siak ładniutko jedynie mam zastrzezenia co do tylnego nadkola, chyba w oryginale troche inne jest
JohnZi Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 imo to jest MS. Oleksiak, jak masz gesta siatke to duzo prosciej dodaje sie detale, co zmniejsza rowniez potencjalne krzywizny :)
Bruneq Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 brzydkie, krzywe i wogole:) tak 3maj Paddawanie
SereCk Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Napisano 10 Sierpień 2008 :) Brunku... bede sie trzymal tego co powiediales:) Pozniej zapodam screeny, co by nie bylo watpliowosci czy to MS czy nie MS :)
xaoo Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Witam, Ja rowniez jestem pod wrazeniem siatki. Chcialem sie zapytac w jaki sposob tworzysz swoj model? Czy najpierw glowne linie samochodu rysujesz splajnami i pozniej wszystko sobie wypelniasz, czy robisz wszystko z jednej bryly? I kolejne pytanie jak udalo Ci sie tak ladnie siatke rozlozyc? Moglbys to jakos opisac? Z gory dziekuje za wszekie cenne informacje. Zycze powodzenia w dalszych pracach. Pozdrawiam, xaoo
SereCk Napisano 21 Październik 2008 Autor Napisano 21 Październik 2008 Dalszy ciag... :) moze jutro skoncze model :)
kliment woroszyłow Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 Nie lubie nowych fur i sie na nich nie znam...ale model zacny. czekam na render z materiałami. Pozdr!
trosiek Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 bardzo ładnie. Ale chyba znalazłem parę bugów: 1. przy światłach przeciwmgielnych 2. również zderzak przedni na samym dole - coś pofalowanego 3. słupek boczny - na samej górze jakieś wgłębienie chyba jest. Ale model naprawdę ładnie się prezentuje :)
SereCk Napisano 21 Październik 2008 Autor Napisano 21 Październik 2008 Trosiu... mozesz napisac cos wiecej o zderzaku?? bo nie wiem o ktory fragment chodzi :)
trosiek Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 tak się przypatrzyłem to teraz tylko co do 1 jestem pewny :) na zderzaku faktycznie nic nie ma chyba. Myślałem że coś na samym dole jest nie tak ale chyba jest ok. sorry :D http://img101.imageshack.us/my.php?image=3f565dec857fae30qz3.jpg
SereCk Napisano 21 Październik 2008 Autor Napisano 21 Październik 2008 aaa :) na zderzaku kwestia MS na 1 :) na 2 juz wszystko dobrze:) a co do slupka, to masz racje, do poprawy. THX
Rekomendowane odpowiedzi