Napisano 6 Wrzesień 200816 l Cytat Jeszcze rzadziej mozna wyprobowac sobie przez 30 dni inna kobitke i zobaczyc czy czasem by z nia nie bylo lepiej :D LOL, tu mnie załatwiłeś ;) Syflex i ICE - tak jak przypuszczałem - przy próbie podpięcia point clouda jako collide mesh zwrócił 'Argument is invalid'. Particle dało by się jakoś połączyć z syflexem (bo to normalna geometria -> get mesh -> get point position albo może get closest location on geometry i na tej podstawie modyfikować ich pozycję) a w drugą stronę potrzebny by był odpowiednik maxowego meshera (osobiście nie znam). W każdym razie trzeba kombinować. Cytat Syflex zreszta nie jest chyba w standardzie XSI, hm? W Essential i Advanced, a że Foundation już nie sprzedają, więc można powiedzieć, że jest w standardzie.
Napisano 6 Wrzesień 200816 l no ale z jaką łatwością teraz w Mayi można wdepnąć w g i zeskrobać je patykiem :D
Napisano 6 Wrzesień 200816 l no ale z jaką łatwością teraz w Mayi można wdepnąć w g i zeskrobać je patykiem :D
Napisano 23 Wrzesień 200816 l w sieci jest już pomoc do Mayi 2009 i tam można sobie oblookać dokładnie co tam nowego ponawymyślali ;) klik
Napisano 23 Wrzesień 200816 l adres do tej pomocy to: http://download.autodesk.com/us/maya/2009help/ :)
Napisano 29 Wrzesień 200816 l jacenty ja mam łap :) Maya 2009 x32 and x64 full DVD ISO --->>Download taką plotę o 2009 wyczytałem :) Cytat maya 2009 will be buggy as hell, and i think im going to be disappointed in 2009 like in 8.0, man maya 8.0 was the worst rls ever, no1 is making a plugins for 8 any more... się zobaczy co to będzie :) Ambitnie będzie można walczyć z nowymi błędami w 2008 już niewiele zostało :D
Napisano 29 Wrzesień 200816 l fikołek - ty wszystko po swojemu interpretujesz... jemu o PLE chodziło :P ...:::EDIT:::... Przy okazji się spytam: da się w ple otworzyć .mb ? Bo na stronie coś pisze o niekompatybilnych formatach.
Napisano 29 Wrzesień 200816 l streaker yeah right ;) PLE jest zawsze jedną wesję wstecz i nie Unlimited tylko Complite czyli PLE 2009 będzie jakiś czas po tym jak 2010 wyjdzie:) czyli jacenty jeszcze chwilkę poczekaj :D i zupełnie przypadkowo dziś jest ten dzień wydania Majki 2009 :) co do formatu to nie wiem jak to jest ale zawsze można sprawdzić, kiedyś na CGTalku czytałem coś o problemach całej klasy z PLE bo gdzieś "utknęli" :) ale gdzie to nie wiem bo tytuł tego wątku nie zaciekawił mnie wystarczjąco :D