Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witam szanowne grono pedagogiczne

i przedstawuan maly render strzalek z bliska zrobionych w Lightwave3D i Ps'ie

prosze o pokute i rozgrzeszenie

pozdro

J|L3dfzi4.jpg

Edytowane przez J|L
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

dałbym bardzie ciekawe światła (kolory), tekstura drewna psuje dużo. Ale niech się wypowie "grono pedagogiczne", ja tu tylko woźnym jestem.

Napisano

dzeki panowie za rychle kompentarze

Mike@ te neruwnosci to moje lenistwo i piekne wyciecie w psie nastepnie lekko zblurowane by sie z biurkiem lepilo :]

Mike@ SWRSC@ apropo drewna to moja wina.... nie wlaczylem odpowiedniej warstwy w psie.... bo samo drewno zostalo wlasnie w nim dodane.... co poprawiam ponizej

http://img296.imageshack.us/img296/3628/3dfzi4.jpg

JonZi@ apropo strzalek no to sa akurat jedyne uvalki jakie nalozylem do tej pory... :D reszte klawiszy oteksturuje gdy skoncze caly obiekt bo go jeszcze khm... khm... nie skoczylem wtedy policze jakis bardziej interesujacy kadr.... z bardziej kolorowymi swiatłami :]

pozdro !

Napisano

Witam,

Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.

Pozdrawiam

Napisano

Moim zdaniem jeszcze za ostre krawędzie klawisz.

Nois zbyt drobny. z takiej odległości powinno być widać dokładną strukturę bumpa a tak jest tylko jakiś drobniutki szum. no i to nieszczęsne drewno.

Pozdrawiam.

Napisano

sly - dzieki :]

adam_m - no kurcze masz racje efekt byl by nawet ladniejszy ale nie mam cyfrowki z prawdziwego zdarzenia a ta w telefonie to ledwno na zrobienie avatara by sie nadala,

co do marsjanina zobaczymy co da sie zrobic :]

tweety - done

Lis - ostre krawedzie poprawie, nad noisem pracuje wlasnie ku temu mial sluzyc ten render... wsumie mialem juz go tak zostawic... ale nei bede sie z toba klucic.... rzucilem galke oczną miedzy klawisze i masz racje :D. drewno poprawione

Pawelkos - dzieki. klawiatura rozmyta bo kijowo w ps'ie ja wycielem :D i musilem to zakamuflowac :] co do marsjanina to sie obaczy jak da rade wyladowac to bedzie... bo puki co kijowa pogoda nad polska... ale oby sie poprawila.

pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności