Napisano 15 Sierpień 200816 l witam szanowne grono pedagogiczne i przedstawuan maly render strzalek z bliska zrobionych w Lightwave3D i Ps'ie prosze o pokute i rozgrzeszenie pozdro J|L Edytowane 16 Sierpień 200816 l przez J|L
Napisano 15 Sierpień 200816 l dałbym bardzie ciekawe światła (kolory), tekstura drewna psuje dużo. Ale niech się wypowie "grono pedagogiczne", ja tu tylko woźnym jestem.
Napisano 15 Sierpień 200816 l widac ze strzalki dodane w Psie, szkoda ze nie ma reszty znakow na klawiszach
Napisano 15 Sierpień 200816 l Autor dzeki panowie za rychle kompentarze Mike@ te neruwnosci to moje lenistwo i piekne wyciecie w psie nastepnie lekko zblurowane by sie z biurkiem lepilo :] Mike@ SWRSC@ apropo drewna to moja wina.... nie wlaczylem odpowiedniej warstwy w psie.... bo samo drewno zostalo wlasnie w nim dodane.... co poprawiam ponizej http://img296.imageshack.us/img296/3628/3dfzi4.jpg JonZi@ apropo strzalek no to sa akurat jedyne uvalki jakie nalozylem do tej pory... :D reszte klawiszy oteksturuje gdy skoncze caly obiekt bo go jeszcze khm... khm... nie skoczylem wtedy policze jakis bardziej interesujacy kadr.... z bardziej kolorowymi swiatłami :] pozdro !
Napisano 16 Sierpień 200816 l Możnaby zrobić fotkę cyfrówką i efekt byłby taki sam ;) Pomyśl nad sceną. Może coś się rozlało albo marsjanin maluje strzałki ;)
Napisano 16 Sierpień 200816 l Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty. Pozdrawiam
Napisano 16 Sierpień 200816 l Moim zdaniem jeszcze za ostre krawędzie klawisz. Nois zbyt drobny. z takiej odległości powinno być widać dokładną strukturę bumpa a tak jest tylko jakiś drobniutki szum. no i to nieszczęsne drewno. Pozdrawiam.
Napisano 16 Sierpień 200816 l ladnie wyszedl material plastiku, czemu brzeg klawiatury rozmazany ? podoba mi sie pomysl adama_m z marsjaninem, moze bys go zaimplementowal ;)
Napisano 16 Sierpień 200816 l Autor sly - dzieki :] adam_m - no kurcze masz racje efekt byl by nawet ladniejszy ale nie mam cyfrowki z prawdziwego zdarzenia a ta w telefonie to ledwno na zrobienie avatara by sie nadala, co do marsjanina zobaczymy co da sie zrobic :] tweety - done Lis - ostre krawedzie poprawie, nad noisem pracuje wlasnie ku temu mial sluzyc ten render... wsumie mialem juz go tak zostawic... ale nei bede sie z toba klucic.... rzucilem galke oczną miedzy klawisze i masz racje :D. drewno poprawione Pawelkos - dzieki. klawiatura rozmyta bo kijowo w ps'ie ja wycielem :D i musilem to zakamuflowac :] co do marsjanina to sie obaczy jak da rade wyladowac to bedzie... bo puki co kijowa pogoda nad polska... ale oby sie poprawila. pozdrawiam.