snooo Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 (edytowane) Zdecydowałem że założenie teczki będzie ok :) być może znajdę wtedy więcej motywacji i czasu na nowe, te szybsze, prace 2D. Więc jestem. Na początek: Jeśli chcecie jutro zamieszczę close-upy bo to całkiem spory obrazek. Edytowane 18 Sierpień 2008 przez snooo
Coyote Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 fajne ale nie podoba mi sie te gładkie przejscie sukni w tą texture...
miriam Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 Wbrew pozorom, niekoniecznie szybsze :), ciekawa praca. //Pozdr.
Tomala Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 Bardzo ładnie + zgodzę się z tym co napisał Shaggi. Pozdro.
rosikowski Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 świetna scenka, na prawde, przypatrz się palcom, jeden z nich jest nie naturalnie zgięty.
snooo Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Napisano 18 Sierpień 2008 to nie jest jeszcze finalna wersja więc uwzględnię to zbyt gładkie przejście na sukni i poprawie przejścia. leszek_lenia - z refki są tylko skrzypce, bo nie znam ich budowy miriam - to te 'wolniejsze szybsze' ;) rosikowski - który z nich? lewa ręka?
mrkrzysiek Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 dziewczyna ładna jedynie szkoda że noga nie wystaje z sukni:) ten ostatni te ciekawy ładna kolorystyka
Rekomendowane odpowiedzi