Chrupek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 (edited) hmmm na razie bez wzorów na kaflach i bez drobiazgów typu kubek, szczoteczka nazębna ;) no i zapomniałem dać odbicie w lustrze. ad: zamiast lustra dałem szybe :/ Co sądzicie... tu widać, że lustro nie jest lustrem ;) Edited August 27, 2008 by Chrupek
Oleksiak Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ładne. Mnie się podoba ;) Choć ten widok za oknem jest dziwny - mnie się wydaje jakby to wszystko było blisko tego okna a ten żywopłot miał zaraz wyskoczyć z prawej strony okna :D To tyle.
adam_m Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 dlaczego takie zaszumione? Okno odbija się w lustrze tylko widać płytki pod lustrem...
Chrupek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 bo ja tak celowo zaszumiam w Szopie :-) a to nie jest lustro tylko szyba, pomyliłem się przy nakładaniu materiałów ;P
Bonifatz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 zanosi sie fajna scena... bardzo podoba mi sie jak swiatlo sloneczne gra na materialach. Fajny material "ceramiki". Jezeli chodzi o negatywna krytyke to krzesełku na ręcznik dalbym jakies czamfery na czesc chromowana bo wyglada jakby byla cieta laserem. Mam nadzieje ze wymaskujesz widok za oknem i wstawisz cos fajnego w szopie ;)... jezeli to poprawisz i dasz lepsze nastawy (szum) to wyjdzie naprawde niezla lazienka (moim zdaniem). Powodzenia!
Chrupek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 no dzięki, ale robie już następną wizke ;P
Neiraa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No szumy wywal koniecznie, po co to? Dodam jeszcze, że metal na taborecie jakiś dziwny jest, bo odbicia są zupelnie niezaburzone i wygląda jakby znikał. Poza tym dość poprawnie ale jakoś nieciekawie.
Chrupek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 ja po prostu lubie szum... muszli :-)))))))) no wiem wiem wiem taboret ze mnie ;P, jak się pozbieram to wyrenderuje wszystko jeszcze raz. Dzięki.
hcpiter Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Swiatlo ok ale przydaly by sie refleksy na kaflach No i ziarno szczegolnie gdzie cienie. I dlaczego wloska ?
Chrupek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 tak mi się napisało, bo z Włoskiego prospektu :-) Faktycznie troszke za małe refleksy na kaflach :/
Recommended Posts