Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

hmmm na razie bez wzorów na kaflach i bez drobiazgów typu kubek, szczoteczka nazębna ;)

no i zapomniałem dać odbicie w lustrze.

ad: zamiast lustra dałem szybe :/

Co sądzicie...

d8c466a92b63f09a.jpg

tu widać, że lustro nie jest lustrem ;)

6046927440db5135.jpg

Edited by Chrupek
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ładne. Mnie się podoba ;) Choć ten widok za oknem jest dziwny - mnie się wydaje jakby to wszystko było blisko tego okna a ten żywopłot miał zaraz wyskoczyć z prawej strony okna :D To tyle.

Posted

zanosi sie fajna scena... bardzo podoba mi sie jak swiatlo sloneczne gra na materialach. Fajny material "ceramiki".

Jezeli chodzi o negatywna krytyke to krzesełku na ręcznik dalbym jakies czamfery na czesc chromowana bo wyglada jakby byla cieta laserem. Mam nadzieje ze wymaskujesz widok za oknem i wstawisz cos fajnego w szopie ;)... jezeli to poprawisz i dasz lepsze nastawy (szum) to wyjdzie naprawde niezla lazienka (moim zdaniem).

Powodzenia!

Posted

No szumy wywal koniecznie, po co to? Dodam jeszcze, że metal na taborecie jakiś dziwny jest, bo odbicia są zupelnie niezaburzone i wygląda jakby znikał. Poza tym dość poprawnie ale jakoś nieciekawie.

Posted

ja po prostu lubie szum... muszli :-))))))))

no wiem wiem wiem taboret ze mnie ;P, jak się pozbieram to wyrenderuje wszystko jeszcze raz. Dzięki.