Kirian Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 (edytowane) Postacie ktore zrobilem w ostatnich 2 miesiacach, pokazuje bo pewnie ponad polowa nigdy nie będzie skonczona, a nie chce zeby im bylo smutno ze ktos o nich zapomniał ;] teraz kampania wrzesniowa wiec mam przerwe itp pozdrawiam! Edytowane 28 Sierpień 2008 przez Kirian
Piro Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Woohoohoo, no to pojechales, skulpty zajebiste (nie znam sie na zbrushu, ale z czystym sercem moge powiedziec ze mi sie podoba), imho kawalek pr0 roboty. Najbardziej do gustu przypadl mi 3 stwor z 2 setu, oraz 2 z trzeciego, no i ryba takze z trzeciego. Pozazdroscic skilla ;p Pozdrawiam i oby tak dalej!
Chrupek Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Genialne... mówie to na wydechu :-)))))))))
FF Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Zawsze lubiłem oglądać Twoje sculpty, miło że wpakowałeś wszystkie w jedno miejsce. Źle nazwałeś wątek btw. EDIT: Najbardziej podoba mi sie ten ostatni w połowie ucięty, ma tylko jakieś dziwne obojczyki.
Gość AT7 Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Kozacko :) Mega mi się podoba, szczególnie ten z wciągniętym brzuchem. NIIICE
kannu Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 serwus :) Kirian - bardzo fajne sculpty :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
zdunek89 Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 wypasione, kiedyś chciałem zrobić tą kulkę z nogami ;] , ale nie wiedziałem za co się zabrać:)
Gość Morte Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Mocno nierówne te sculpty, ale ogólnie bardzo fajny czysty styl masz!
kubi Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Grubas z góry fajny. ale wydaje sie miec jedna fałdke na brzucszku za dużo.
Luki Luki Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 W wiekszosci przypadkow widac niezla technike zmarnowana na model zupelnie bez pomyslu. Wlasciwie ta technike widac tez nie wszedzie bo wiele modeli jest odpuszczonych. Pan kulka jest fajny, i rybka. I ta laska z pierwszego obrazka z gory po lewej, tylko to ubranko ma zbyt prosto wymodelowane, zadnych szwow itp.
Ardeni Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 zapodałes linka wiec komentuje ze bardzo fajowskie "ciapy" pokazałes.
Axis Mundi Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Spoko , masz potencjał, dobrze sobie radzisz :) Można się poinspirować :) Pozdrawiam
PastoR Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 No co moge napisac :) - dobrze Ale sposob prezentacji nie najlepszy - modele traca jakies 15 % - (wiem bo widzialem na zywca :))
D4D4L Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 Heja Świetne scuply a najbardziej to mi się chyba podoba ten koleś na 1 fotce, mógl byś strzelic front/side render jako referke? chcialbym cos takiego zmodelowac :]
Rekomendowane odpowiedzi