Skocz do zawartości

3d modele: mały character reel(speed's-not done yet) ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Postacie ktore zrobilem w ostatnich 2 miesiacach, pokazuje bo pewnie ponad polowa nigdy nie będzie skonczona, a nie chce zeby im bylo smutno ze ktos o nich zapomniał ;]

teraz kampania wrzesniowa wiec mam przerwe itp

pozdrawiam!

19ej6.jpg

20pf4.jpg

21to8.jpg

Edytowane przez Kirian
  • Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Woohoohoo, no to pojechales, skulpty zajebiste (nie znam sie na zbrushu, ale z czystym sercem moge powiedziec ze mi sie podoba), imho kawalek pr0 roboty. Najbardziej do gustu przypadl mi 3 stwor z 2 setu, oraz 2 z trzeciego, no i ryba takze z trzeciego. Pozazdroscic skilla ;p

Pozdrawiam i oby tak dalej!

Napisano

Zawsze lubiłem oglądać Twoje sculpty, miło że wpakowałeś wszystkie w jedno miejsce.

Źle nazwałeś wątek btw.

EDIT: Najbardziej podoba mi sie ten ostatni w połowie ucięty, ma tylko jakieś dziwne obojczyki.

Napisano

Kozacko :) Mega mi się podoba, szczególnie ten z wciągniętym brzuchem. NIIICE

Napisano

Mocno nierówne te sculpty, ale ogólnie bardzo fajny czysty styl masz!

Napisano

W wiekszosci przypadkow widac niezla technike zmarnowana na model zupelnie bez pomyslu. Wlasciwie ta technike widac tez nie wszedzie bo wiele modeli jest odpuszczonych.

Pan kulka jest fajny, i rybka. I ta laska z pierwszego obrazka z gory po lewej, tylko to ubranko ma zbyt prosto wymodelowane, zadnych szwow itp.

Napisano

Heja

Świetne scuply a najbardziej to mi się chyba podoba ten koleś na 1 fotce, mógl byś strzelic front/side render jako referke? chcialbym cos takiego zmodelowac :]