Napisano 28 Sierpień 200816 l Postacie ktore zrobilem w ostatnich 2 miesiacach, pokazuje bo pewnie ponad polowa nigdy nie będzie skonczona, a nie chce zeby im bylo smutno ze ktos o nich zapomniał ;] teraz kampania wrzesniowa wiec mam przerwe itp pozdrawiam! Edytowane 28 Sierpień 200816 l przez Kirian
Napisano 28 Sierpień 200816 l Woohoohoo, no to pojechales, skulpty zajebiste (nie znam sie na zbrushu, ale z czystym sercem moge powiedziec ze mi sie podoba), imho kawalek pr0 roboty. Najbardziej do gustu przypadl mi 3 stwor z 2 setu, oraz 2 z trzeciego, no i ryba takze z trzeciego. Pozazdroscic skilla ;p Pozdrawiam i oby tak dalej!
Napisano 28 Sierpień 200816 l Zawsze lubiłem oglądać Twoje sculpty, miło że wpakowałeś wszystkie w jedno miejsce. Źle nazwałeś wątek btw. EDIT: Najbardziej podoba mi sie ten ostatni w połowie ucięty, ma tylko jakieś dziwne obojczyki.
Napisano 28 Sierpień 200816 l Kozacko :) Mega mi się podoba, szczególnie ten z wciągniętym brzuchem. NIIICE
Napisano 28 Sierpień 200816 l serwus :) Kirian - bardzo fajne sculpty :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 28 Sierpień 200816 l wypasione, kiedyś chciałem zrobić tą kulkę z nogami ;] , ale nie wiedziałem za co się zabrać:)
Napisano 28 Sierpień 200816 l Grubas z góry fajny. ale wydaje sie miec jedna fałdke na brzucszku za dużo.
Napisano 28 Sierpień 200816 l W wiekszosci przypadkow widac niezla technike zmarnowana na model zupelnie bez pomyslu. Wlasciwie ta technike widac tez nie wszedzie bo wiele modeli jest odpuszczonych. Pan kulka jest fajny, i rybka. I ta laska z pierwszego obrazka z gory po lewej, tylko to ubranko ma zbyt prosto wymodelowane, zadnych szwow itp.
Napisano 28 Sierpień 200816 l Spoko , masz potencjał, dobrze sobie radzisz :) Można się poinspirować :) Pozdrawiam
Napisano 29 Sierpień 200816 l No co moge napisac :) - dobrze Ale sposob prezentacji nie najlepszy - modele traca jakies 15 % - (wiem bo widzialem na zywca :))
Napisano 30 Sierpień 200816 l Heja Świetne scuply a najbardziej to mi się chyba podoba ten koleś na 1 fotce, mógl byś strzelic front/side render jako referke? chcialbym cos takiego zmodelowac :]