Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 217
  • Wyświetleń 47k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

IMAGINE3D :] az mi sie łezka w oku kreci jak slysze o tym sofcie :] a z jego pomocą zrozumialem ze nie tylko mlotem i kowadlem mozna modelowac :]

Napisano

ja szkoda że mnie nie było wtedy na świecie i/lub byłem za mały żeby pojąć co to jest grafika ach te działa w paincie jakbym je gdzies miał...ach ;P

Napisano

Kilka moich pracek. Rok '95-'97 o ile dobrze pamietam. Cinema4D, Amiga1200 6MB Ram.

appendix.jpg

virtualart.jpg

jablko.jpg

pokoj.jpg

sniadanie.jpg

slomkainside.jpg

Logo nie powiem, bylo potworne:):)

Napisano

nocke-dwie:)

A teraz rok '98-99 Amiga 1200 Render Cinema4D, Modelowanie Imagine2.0, 8MBRam. Te mialy isc gierki ktora to chcielismy robic z kolegami, jednak nie wyszla. Rendery pozostaly w szufladzie.

Jako ciekawostke powiem to iz owe obrazki sa przedstawione w wysokiej rozdzielczosci w ktorej to gra miala dzialac:):)

kontaktg.jpg

Edytowane przez Traitor

Napisano

Wow, Traitor rewelacja. Jak na tamte czasy i komputery to zazdroszczę:) Już wtedy profesjonalne raytrace-y...

Napisano

kiedyś wystarczyło 8mb ramu do zrobienia całej sceny, a dziś trzeba mieć 512 żeby tylko uruchomić maxa 2009... ja to raczkowałem dopiero kiedy wy już robiliście jakieś prace w 3D :D

Napisano

traitor zastanawiam sie w takim razie jaki wkład mieli koledzy? mieli się "uczyć" prgramowania? :D ale super rendery ;P szczególnie ten na dole samym po lewej

Napisano

Kamil: Koledzy mieli juz za soba wydanie kilku gier, a jednak tym razem nie wyszlo. Zbyt duzo na glowe sobie zarzucilismy. Tonaca sytuacja amigi poniekad takze przyczynila sie do upadku projektu. Trudno. Tak bywa. Tak czy inaczej jedna z moich produkcji zostala wydana w 95tym roku z czego sie w sumie ciesze.

Napisano

Tak ktora wyszla? "Zdrajca" (wyjatkowo idiotyczna produkcja jaka wyszla na komputer amiga:), a ta ktora nie wyszla miala sie nazywac "Kontakt".

Napisano

Traitor a jak przeniosles te pracki z amigi? Z dyskietkami kombinowales, czy jakos udalo Ci sie twardziela pod pieca podlaczyc?

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.