WWWoj Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 nterpretacja zupełnie dowolna :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu; * Rekomendacja na stronie głównej serwisu; * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE 41 SESJI: 21.09.2008 godz. 23:59. SONDA: od 22.09 do 25.09 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 SzU Ty Impresjonisto ty ! ;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Miszcz temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 SzU - klimatyczny widoczek, ładne światło. Pomyślałem, że też coś pomaże. Zostało mi jeszcze z 10 min z wyznaczonego czasu więc może jeszcze coś poprawię. Pozdrawiam Kuba ----- Edit: już widzę że trza kadr zmienić.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 SzU calkiem milo, ale lepiej jak dla mnie JakkaS pocisnal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 pocisnal to dobre okreslenie. wysoki poziom juz na wstepie, bardzo fajne pracki panowie. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 JakkaS Pojechałeś:P Ja niestety z referki..i w sumie nie wiem po co..po tym jak wpadł pan JakkaS :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 RaVirr Niezłe to jest !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi-su Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 no to zaniżamy trochę poziom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 (edytowane) Super :) Taki temat, ze druga praca poszla... :) Obym nie zapomnial przed 20-stym, zglaszam ponizszy obrazek. Edytowane 15 Wrzesień 2008 przez AravaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Kozacko^^ Mocna konkurencja się pojawia:) Może jednak będzie tygodniowy speedpainting bo pewnie prac nie zabraknie? :) A wakacje się już skończyły i ludzie (dziwne ale..) mają więcej czasu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 ad Araval: Bardzo malarskie. Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 (edytowane) Zrobiłem. Zobaczyłem że brzydkie i robie nowe;] Shot at 2008-09-13 Edit Podejscie drugie. Znow kicha;] Maluje dalej, rece juz nie te:/ Shot at 2008-09-13 Edit Bzdura malowana z foty. Poza konkurencją malunek bo z foty to dupa nie malowanie. Shot at 2008-09-13 Edytowane 13 Wrzesień 2008 przez artursadlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Tortur Twarz wystarczy poprawić (jeśli masz jeszcze trochę czasu) i będzie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohater13 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 10 min. impresja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 (edytowane) leszek - slon dobry byl, niepotrzebnie usunales Na podstawie zdjecia. Wegiel, tusz, akryl. Edytowane 7 Październik 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam! Calkiem fajne niektore pracki powychodzily. Jeszcze moja wrzucam, tak na ostatnia chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi