Napisano 11 Wrzesień 200816 l Kolejne 4 po wakacyjnej przerwie. Max9, vray, onyx, archmodels 1. 2. 3. 4. Pozdrawiam seba.
Napisano 11 Wrzesień 200816 l noi bardzo fajno,taka komercyjna renderówka, architektura też przyjemna, zwłaszcza ten 1szy domek( lubie drewno). A spróbuj pójść w realizm renderu ciekawi mnie jakby to wyglądało?
Napisano 11 Wrzesień 200816 l No jak zawsze bardzo przyjemnie dla oka. ALE. wydaje mi się że taka "Taśma" to nic dobrego. Ja bym nie mógł tak pracować 1 preset i jazda przez kilka lat. Gdzie przyjemność testowania, szukania nowych rozwiązań, zabawy z technikami, zabawy ze światłem. Ze 30 twoich wizualizacji wstecz wygląda poprostu identycznie. Praca w takich warunkach byłaby dla mnie męcząca. Pozdrawiam. Lis
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Jak zawsze wysoki poziom, jednak żaden z obrazków nie przykuł mojego spojrzenia na dluzej. Moze jakas mala przerwa od komerchy? :)
Napisano 11 Wrzesień 200816 l fajnie wyglada, ale prosze zrobcie jakas wersje inna niz sloneczna bo wszystkie takie same rendery sa, caly czas te same oswieltenia i otoczenie zielone. Skonczylo sie lato wiec moze cos w klimatach jesiennych lub zimowych, inna pora dnia czy cos ? pozdrawiam
Napisano 11 Wrzesień 200816 l No jak zawsze bardzo przyjemnie dla oka. ALE. wydaje mi się że taka "Taśma" to nic dobrego. Ja bym nie mógł tak pracować 1 preset i jazda przez kilka lat. Gdzie przyjemność testowania, szukania nowych rozwiązań, zabawy z technikami, zabawy ze światłem. Ze 30 twoich wizualizacji wstecz wygląda poprostu identycznie. Praca w takich warunkach byłaby dla mnie męcząca. Pozdrawiam. Lis Lisie, nie wszyscy maja czas :) Dla mnie ten setup jest wypaśny i nie ma sensu go zmieniać.
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Autor fakt, faktem macie racje. Pokazywanie w kolo tego samego jest nudne, tymbardziej wrzucanie modelu do jednej sceny i render tez... ,coz zrobic - komercja. Obiecuje nastepnym razem pokazac cos calkiem innego. Pozdrawiam
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Lisie, nie wszyscy maja czas :) Stary no ja wiem, poprostu wyraziłem swoje zdanie o monotonnej pracy. Setup jest wypaśny racja. Ale to takie zatrzymanie się na laurach. Druga sprawa to to że jest to : Max3D.pl Forum > Galeria 3D (Finished Works 3D) A nie "Taśmowe wizki dla nudnych developerów". Więc chyba nie ma co liczyć na "ochy achy" pokazując tu nasty raz z kolei to samo o innym kształcie.