@seba@ Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Kolejne 4 po wakacyjnej przerwie. Max9, vray, onyx, archmodels 1. 2. 3. 4. Pozdrawiam seba.
oo79 Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 noi bardzo fajno,taka komercyjna renderówka, architektura też przyjemna, zwłaszcza ten 1szy domek( lubie drewno). A spróbuj pójść w realizm renderu ciekawi mnie jakby to wyglądało?
Lis Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 No jak zawsze bardzo przyjemnie dla oka. ALE. wydaje mi się że taka "Taśma" to nic dobrego. Ja bym nie mógł tak pracować 1 preset i jazda przez kilka lat. Gdzie przyjemność testowania, szukania nowych rozwiązań, zabawy z technikami, zabawy ze światłem. Ze 30 twoich wizualizacji wstecz wygląda poprostu identycznie. Praca w takich warunkach byłaby dla mnie męcząca. Pozdrawiam. Lis
DraB Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Jak zawsze wysoki poziom, jednak żaden z obrazków nie przykuł mojego spojrzenia na dluzej. Moze jakas mala przerwa od komerchy? :)
hcpiter Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 fajnie wyglada, ale prosze zrobcie jakas wersje inna niz sloneczna bo wszystkie takie same rendery sa, caly czas te same oswieltenia i otoczenie zielone. Skonczylo sie lato wiec moze cos w klimatach jesiennych lub zimowych, inna pora dnia czy cos ? pozdrawiam
SWRSC Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 No jak zawsze bardzo przyjemnie dla oka. ALE. wydaje mi się że taka "Taśma" to nic dobrego. Ja bym nie mógł tak pracować 1 preset i jazda przez kilka lat. Gdzie przyjemność testowania, szukania nowych rozwiązań, zabawy z technikami, zabawy ze światłem. Ze 30 twoich wizualizacji wstecz wygląda poprostu identycznie. Praca w takich warunkach byłaby dla mnie męcząca. Pozdrawiam. Lis Lisie, nie wszyscy maja czas :) Dla mnie ten setup jest wypaśny i nie ma sensu go zmieniać.
@seba@ Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Napisano 11 Wrzesień 2008 fakt, faktem macie racje. Pokazywanie w kolo tego samego jest nudne, tymbardziej wrzucanie modelu do jednej sceny i render tez... ,coz zrobic - komercja. Obiecuje nastepnym razem pokazac cos calkiem innego. Pozdrawiam
Lis Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Lisie, nie wszyscy maja czas :) Stary no ja wiem, poprostu wyraziłem swoje zdanie o monotonnej pracy. Setup jest wypaśny racja. Ale to takie zatrzymanie się na laurach. Druga sprawa to to że jest to : Max3D.pl Forum > Galeria 3D (Finished Works 3D) A nie "Taśmowe wizki dla nudnych developerów". Więc chyba nie ma co liczyć na "ochy achy" pokazując tu nasty raz z kolei to samo o innym kształcie.
adam_m Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Pierwszy domek super. Można prosić ustawienia szkła okien?
@seba@ Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Napisano 25 Wrzesień 2008 szklo: Dzieki za komenty, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi