Falcon Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 Zrobiło się zimno, można wrócić do modelowania:] Pantera idzie na razie w odstawkę - stwierdziłem brak skilla w modelowaniu sds - dlatego na warsztat idzie droid federacji. Na obecnym etapie jestem zadowolony gdy uda mi sie uzyskać zamierzony kształt i od razu siatka: Do zrobienia jeszcze głowa, dłoń, nogi i być może plecak + blaster. Wszelkie wklęsłe "nity" pewnie zrobię displacem - na obecnym poziomie obawiam się, że tylko bardziej bym skaszanił siatkę.
Johny Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 Ladnie, fajnie sie zapowiada, powodzenia :)
Poke Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 akurat w tv lecą wszystkie części , bardzo lubię SW , będę śledził ;]
Gość AT7 Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 No właśnie tak mi się skojarzyło że w tv lecą teraz, dziś i wczoraj np 3 część :) A co do modelu to narazie ładnie, czekamy dalej.
Falcon Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Mały upek: dokończone ręce i dodana "miednica".
Norwag Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Niezle ci idzie siateczka ladna Powodzenia i czekamy na kolejny up
rallyman Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 ładnie, czyściutko :) czekam z innymi na upy ;)
grzegerz Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 ładny model, ja wlasnie zaczalem robic artoo hehe. :) jedziesz jedziesz
Vega Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Model naprawdę ładny i czysty. Widać, że dopracowany ten robocik. Czekam na dalsze screeny i życzę powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi