pitekkkk Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Witam. Zrobiłem flashowe fotofolio znajomemu, z założenia miało być proste i czytelne, jednocześnie przyjemne w oglądaniu. Wszystkie skrypty oczywiście pisane, bez gotowych bibliotek etc. Sami oceńcie: http://www.damianmorawski.pl/ Pozdrawiam :)
voyager Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Dla mnie bomba. Czyste, schludne, z klasą. Tylko Urodziny (coroczne "święto") zmieniłbym na Urodzony (dokładna data) Znajomy niezłe foty trzaska
polon Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 pierwsze wrażenie pozytywne ale dalej... animacje chyba nie są zbyt dokładne a sama strona szybko sie nudzi, ten skryt do galerii też sam pisałeś? (glupie pytanie, nie odpowiadaj) pomysl generalnie udany ale czegos tej stronie brakuje, jakiegos wykonczenia ale na + całosc
pitekkkk Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 No wydaje mi się że zdjęcia są na tyle dobre, że nie trzeba odwracać niczym uwagi. Tylko pozwolić je przyjemnie i wygodnie przeglądać :) Skrypty pisałem oczywiście sam :P
torm Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 gdyby nie moje uprzedzenia do fanów BMW... to bym powiedział, że jest genialnie ;)
wink25 Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 ogólnie co do animacji to troche mało płynna, no ale pomysł fajny. mam tylko jedną według mnie wazną uwage. Odbicia zdjęć są za duże, a w zdjęciach po bokach głównego w odbiciu widać dolną krawędź. Może taki był twój zamysł, ale pooglądaj w necie strony i popatrz sam jak to wygląda. Ogólni ładna galeria i fajnie się ogląda we flashu, ato najważniejsze. Pozdrawiam ;].
KwusheR Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Zdjęcia są naprawdę dobre ;) Strona już nie tak bardzo. Co mi nie leży? Typografia. Czcionek jest tam chyba milion ;) Mogłeś bardziej dopracować tę stronę. Np. odbicia zdjęć są za duże. Szablon jest stylowy. Fakt. Flash troszkę go ożywia.... Znalazłem błąd ;) Podczas gdy zanikasz, nadal można najechać na Ciebie, a Ty wędrujesz w bok ;)
pitekkkk Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Czcionki są dwie :D ta w menu i sans do czytania, bo wszystkie te stylowe czcionki fajnie wyglądają ale czyta się fatalnie IMHO. To nie moja strona tak dla formalności... :) odbicia no nie wiem może za duże, właścicielowi to pasuje. A to, że jak znika to animacja nadal działa to nie wiem co w tym złego, więc nie blokowałem. :P
Rekomendowane odpowiedzi