Napisano 25 Wrzesień 200816 l Witam. Zrobiłem flashowe fotofolio znajomemu, z założenia miało być proste i czytelne, jednocześnie przyjemne w oglądaniu. Wszystkie skrypty oczywiście pisane, bez gotowych bibliotek etc. Sami oceńcie: http://www.damianmorawski.pl/ Pozdrawiam :)
Napisano 25 Wrzesień 200816 l Dla mnie bomba. Czyste, schludne, z klasą. Tylko Urodziny (coroczne "święto") zmieniłbym na Urodzony (dokładna data) Znajomy niezłe foty trzaska
Napisano 25 Wrzesień 200816 l pierwsze wrażenie pozytywne ale dalej... animacje chyba nie są zbyt dokładne a sama strona szybko sie nudzi, ten skryt do galerii też sam pisałeś? (glupie pytanie, nie odpowiadaj) pomysl generalnie udany ale czegos tej stronie brakuje, jakiegos wykonczenia ale na + całosc
Napisano 26 Wrzesień 200816 l Autor No wydaje mi się że zdjęcia są na tyle dobre, że nie trzeba odwracać niczym uwagi. Tylko pozwolić je przyjemnie i wygodnie przeglądać :) Skrypty pisałem oczywiście sam :P
Napisano 1 Październik 200816 l gdyby nie moje uprzedzenia do fanów BMW... to bym powiedział, że jest genialnie ;)
Napisano 3 Październik 200816 l ogólnie co do animacji to troche mało płynna, no ale pomysł fajny. mam tylko jedną według mnie wazną uwage. Odbicia zdjęć są za duże, a w zdjęciach po bokach głównego w odbiciu widać dolną krawędź. Może taki był twój zamysł, ale pooglądaj w necie strony i popatrz sam jak to wygląda. Ogólni ładna galeria i fajnie się ogląda we flashu, ato najważniejsze. Pozdrawiam ;].
Napisano 5 Październik 200816 l Zdjęcia są naprawdę dobre ;) Strona już nie tak bardzo. Co mi nie leży? Typografia. Czcionek jest tam chyba milion ;) Mogłeś bardziej dopracować tę stronę. Np. odbicia zdjęć są za duże. Szablon jest stylowy. Fakt. Flash troszkę go ożywia.... Znalazłem błąd ;) Podczas gdy zanikasz, nadal można najechać na Ciebie, a Ty wędrujesz w bok ;)
Napisano 5 Październik 200816 l Autor Czcionki są dwie :D ta w menu i sans do czytania, bo wszystkie te stylowe czcionki fajnie wyglądają ale czyta się fatalnie IMHO. To nie moja strona tak dla formalności... :) odbicia no nie wiem może za duże, właścicielowi to pasuje. A to, że jak znika to animacja nadal działa to nie wiem co w tym złego, więc nie blokowałem. :P