Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

samochod ladny,lepiej bylo zrobic zwykle studio,a jak juz sie decydujesz na taka scene plenerowa to musisz ja zrobic naprawde super zeby nie psula calego efektu

Napisano

Scena zdecydowanie niszczy efekt, nie oddaje ducha samochodu sportowego, wszystko się zlewa, dodatkowo niknie jakość modelu która wydaje mi się jest bardzo dobra, tylko... te felgi to coś cienkie wyglądają.

Napisano

zrobiłes takie ujecie ze akurat model wyglada jak taki se tam model. słabo go zaprezentowałes, otoczenie to jakas tam pustynia, na niebie zadnych chmurek nic. dodaj jakis efektów i popatrz jak jak inne modele sa prezentowane, model w centrum, kamera zazwyczaj lekko przechylona no i takie tam

Napisano

Sam model bardzo fajny, ale otoczenie niszczy cały efekt, nie ma żadnych ciekawych odbić na lakierze itp. Zrób fajną scenkę tak jak pisali niektórzy powyżej i będzie fajna praca.

Napisano

Dzięki za komentarze, długo nie odpowiadałem bo małe problemy z netem były . Widzę, że moja prosta scenka się nie przyjęła ;] Jak znajdę więcej czasu postaram się zrobić coś lepszego. Tymczasem dodałem parę studyjnych renderków, może się spodobają… ;)

pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności