Napisano 23 Luty 200421 l 206 Low -poly .Miał byc do 10.000 ale się rozjechał i ma 14.000 ,a i nie ma texturek w srodku jeszcze .Wycieraczek tez brak .
Napisano 23 Luty 200421 l no stray możnas powiedzieć że super tylko pokaż go z innych ujeć no i siateczka
Napisano 23 Luty 200421 l no fajnie jak na lowpoly, texturki nie tak wykladaja w orginale :) no i felga nie jest od p206 wrc no i spojlerowi by sie przydalo jeszce kilka poly :)
Napisano 23 Luty 200421 l Spoko 14 K to tez niezle te w CMR 3 maja chyba nawet po 15 K niektore wiec idealnie by pasowal
Napisano 23 Luty 200421 l Autor a aodnosnie texturek to takie miałem na zdjęciu i starałem się ,żeby były podobne,wiem że fonty z papierosów sa nie takie ale nie miałem lepszych a recznie to juz mi sie nie chciało ich tworzyc - inne widowki i siateczka za 2 godziny jak z arbajtu wroce :))
Napisano 23 Luty 200421 l Ludzie jak mozna tak samochod spaskudzic ? Mam dosc WIPow samochodow a jeszcze spaczonych to juz w ogole. No przeciez Peugot 206 jest slicznym samochodem bez jakichs napisow i tych innych g.... pozatym prezentacja modelu (prawie skonczonego na dodatek) jest beznadziejna i jesli juz to (moze nawet jesli tak jest w oryginale) ta czerwien niech bedzie troche ciemniejsza i zywsza, bo ta to wyglada jak po 10 praniach w twardej wodzie. A jesli sam robiles te napisy to przynajmniej fonty bys dobral dobre bo te to jeszcze bardziej pograzaja ten samochod. Wez troche przykladu z osoby ktora I odpowiedziala na ten post. I cos Ci sie jeszcze sypnelo przy kole przednim i texturki sie rozjezdzaja.
Napisano 23 Luty 200421 l Autko na pierwszy rzutoka jak z CMR3. Jednak wykonanie to już bardziej CMR2. ;-) Nie pasuje mi maska samochodu. Nie sądzicie, że przy zderzaku jest zbyt wypukła? Szyby wyglądają plastikowo.
Napisano 24 Luty 200421 l Autor Co do czcionki zgadzam sie -jest nie taka jak w oryginale.Kolor -czerwony miałem wzór(zdjecie) może za bardzo krwisty ale robie go do gireki i tam wyglada troszeczke inaczej ,plastikowe szyby - bo w gierce chce uzyskac odbicie otoczenia na szybi i lakierze i tak to max symuluje. Render jest bez rzadnych dodatków bo trasa sie tworzy. Pojazd powstal na potrzeby gry i nie bede ukrywał że worowałem sie na CM3
Napisano 24 Luty 200421 l hmm piszac zeby czerwien byla ciemniejsza i zywsza mialem na mysli bardziej krwista a nie zdesaturowna.
Napisano 24 Luty 200421 l Modelik całkiem fajny :) Daj rzut z ekranu (Print Screen)...Tak jest najszybciej by pokazać siatkę :) Pozdr
Napisano 24 Luty 200421 l Uważam że samochodzik jest ok ale miejscami jest zbyt okrągły lub kańciasty.
Napisano 24 Luty 200421 l Originally posted by Kryhas Uważam że samochodzik jest ok ale miejscami jest zbyt okrągły lub kańciasty. Bo to jest low-poly :) pozdr