Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

206 Low -poly .Miał byc do 10.000 ale się rozjechał i ma 14.000 ,a i nie ma texturek w srodku jeszcze .Wycieraczek tez brak .

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no stray możnas powiedzieć że super tylko pokaż go z innych ujeć no i siateczka

Napisano

no fajnie jak na lowpoly, texturki nie tak wykladaja w orginale :) no i felga nie jest od p206 wrc no i spojlerowi by sie przydalo jeszce kilka poly :)

Napisano

Spoko 14 K to tez niezle te w CMR 3 maja chyba nawet po 15 K niektore wiec idealnie by pasowal

Napisano
  • Autor

a aodnosnie texturek to takie miałem na zdjęciu i starałem się ,żeby były podobne,wiem że fonty z papierosów sa nie takie ale nie miałem lepszych a recznie to juz mi sie nie chciało ich tworzyc - inne widowki i siateczka za 2 godziny jak z arbajtu wroce :))

Napisano

Ludzie jak mozna tak samochod spaskudzic ? Mam dosc WIPow samochodow a jeszcze spaczonych to juz w ogole. No przeciez Peugot 206 jest slicznym samochodem bez jakichs napisow i tych innych g.... pozatym prezentacja modelu (prawie skonczonego na dodatek) jest beznadziejna i jesli juz to (moze nawet jesli tak jest w oryginale) ta czerwien niech bedzie troche ciemniejsza i zywsza, bo ta to wyglada jak po 10 praniach w twardej wodzie. A jesli sam robiles te napisy to przynajmniej fonty bys dobral dobre bo te to jeszcze bardziej pograzaja ten samochod.

Wez troche przykladu z osoby ktora I odpowiedziala na ten post.

I cos Ci sie jeszcze sypnelo przy kole przednim i texturki sie rozjezdzaja.

Napisano

Autko na pierwszy rzutoka jak z CMR3.

Jednak wykonanie to już bardziej CMR2. ;-)

Nie pasuje mi maska samochodu. Nie sądzicie, że przy zderzaku jest zbyt wypukła? Szyby wyglądają plastikowo.

Napisano
  • Autor

Co do czcionki zgadzam sie -jest nie taka jak w oryginale.Kolor -czerwony miałem wzór(zdjecie) może za bardzo krwisty ale robie go do gireki i tam wyglada troszeczke inaczej ,plastikowe szyby - bo w gierce chce uzyskac odbicie otoczenia na szybi i lakierze i tak to max symuluje. Render jest bez rzadnych dodatków bo trasa sie tworzy. Pojazd powstal na potrzeby gry i nie bede ukrywał że worowałem sie na CM3

Napisano

hmm piszac zeby czerwien byla ciemniejsza i zywsza mialem na mysli bardziej krwista a nie zdesaturowna.

Napisano

Modelik całkiem fajny :)

Daj rzut z ekranu (Print Screen)...Tak jest najszybciej by pokazać siatkę :)

Pozdr

Napisano

Uważam że samochodzik jest ok ale miejscami jest zbyt okrągły lub kańciasty.

Napisano
Originally posted by Kryhas

Uważam że samochodzik jest ok ale miejscami jest zbyt okrągły lub kańciasty.

Bo to jest low-poly :)

pozdr