Napisano 6 Październik 200816 l kilka moich prac na poczatek zapraszam do komentowania Edytowane 6 Październik 200816 l przez sendilkelm
Napisano 6 Październik 200816 l to ja sie pierwszy wypowiem....;) pierwsza pracka najlepsza! super kolorkami zagrana i w ogole fajna scenka:) no i trzecia super.... pozdrowki:)
Napisano 8 Październik 200816 l Masz talent i moc. Na pewno nie zasługujesz na tak małą ilość komentarzy. To po prostu taki minus tego forum. Bardzo podoba mi się grafika ze statkiem, zapamiętałem z albumu Labiryntu. Pozdrawiam.
Napisano 8 Październik 200816 l Fajnie fajnie, pracuj nad kolorem bo we wszystkich pracach troche zamulony, ale generalnie na duzy plus ;]
Napisano 8 Październik 200816 l Autor dzięki za dobre słowo:) to że z kolorami u mnie krucho to wiem no i ...pracuję nad tym
Napisano 8 Październik 200816 l bardzo łatwo wymyśla się historie do twoich obrazów. Są naprawdę świetne!!
Napisano 14 Październik 200816 l Witaj 1. Pomysł fajnowaty, zdaje się że w statku nieco lewe skrzydło leci za mocno w dół. 2. na + 3. Klimat pracy bardzo mi się podoba, może warto nad nim jeszcze popracować, wzmocnić nasycenie koloru, szczególnie na przedniej części statku. I nieco dodać, jakieś rozbłyski na wodzie ... 4. Ostatni, aczkolwiek jak dla mnie chyba najlepszy, moje klimaty ;). //Pozdr.