sendilkelm Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 (edytowane) kilka moich prac na poczatek zapraszam do komentowania Edytowane 6 Październik 2008 przez sendilkelm
lordbiernac Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 to ja sie pierwszy wypowiem....;) pierwsza pracka najlepsza! super kolorkami zagrana i w ogole fajna scenka:) no i trzecia super.... pozdrowki:)
maronski Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Masz talent i moc. Na pewno nie zasługujesz na tak małą ilość komentarzy. To po prostu taki minus tego forum. Bardzo podoba mi się grafika ze statkiem, zapamiętałem z albumu Labiryntu. Pozdrawiam.
OmeN2501 Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Fajnie fajnie, pracuj nad kolorem bo we wszystkich pracach troche zamulony, ale generalnie na duzy plus ;]
sendilkelm Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 dzięki za dobre słowo:) to że z kolorami u mnie krucho to wiem no i ...pracuję nad tym
Mortom Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 bardzo łatwo wymyśla się historie do twoich obrazów. Są naprawdę świetne!!
miriam Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 Witaj 1. Pomysł fajnowaty, zdaje się że w statku nieco lewe skrzydło leci za mocno w dół. 2. na + 3. Klimat pracy bardzo mi się podoba, może warto nad nim jeszcze popracować, wzmocnić nasycenie koloru, szczególnie na przedniej części statku. I nieco dodać, jakieś rozbłyski na wodzie ... 4. Ostatni, aczkolwiek jak dla mnie chyba najlepszy, moje klimaty ;). //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi