Napisano 28 Październik 200816 l Hej! Idzie zima więc tym razem zimowo. Soft to oczywiście 3dsMax i Photoshop cs2 EDIT: dodałem chmurki w tle. Stara wersja w linku http://img235.imageshack.us/my.php?image=somewhereonthenorthpoleem2.jpg i model Edytowane 1 Listopad 200816 l przez Belus
Napisano 28 Październik 200816 l No co ja moge...co ja moge....super jak zawsze. Fajna "zimowa" tonacja kolorków no i połączenie 2d i 3d jak zwykle dodaje tego świetnego, charakterystycznego dla Twoich prac klimatu. Generalnie podoba się bardzo. pozdr
Napisano 28 Październik 200816 l Juz to mowilem, ale masz swoj styl, i podoba mi sie :) Ta najwyzsza buda troche sie odcina od tla, mozliwe ze to zamierzony efekt, ale dla mnie wyglada jak zla alpha. Tak czy siak, git :)
Napisano 28 Październik 200816 l Jak dla mnie super. Gdyby była panorama w hi-res to dałbym na tapetę. Uwielbiam zimowe tekno-wojenne klimaty.
Napisano 28 Październik 200816 l Pięknie, pięknie, pięknie!!! Choć model nie wydaje sie przesadnie skomplikowany to dopełnienie go grafiką 2d tworzy niesamowitą kompozycję. Chciałbym w takim jak ty stopniu opanować Photoshopa. Powiedz ile zabrała obróka tego w PS?
Napisano 28 Październik 200816 l Ojoj.. scena wygląda bardzo ładnie. Oglądałem już kilka prac na tym forum... nie wiem jak to robicie, ale mam nadzieję, że z czasem będe potrafił chociarz połowę tego co wy.
Napisano 28 Październik 200816 l bardzo fajny zimowy klimat ma potecjal,a co z tlem?moglo by sie wiecej dziac w tle,widzialem twoje wczesniejsze pracki i chyba zbyt mala uwage poswiecasz temu co sie dzieje na 3 planie,jesli sie myle to olej moj komentarz
Napisano 28 Październik 200816 l styl jest super i klimat rowniez ale na drugim czy trzecim planie czuje tka pustke, dodac mozna by bylo cos fajnego. Chociaz i tak jest na co oko zawiesic ! :)
Napisano 28 Październik 200816 l miazga jak zwykle, znaczy wymiatasz - sprzedajesz te pracki w hires ?
Napisano 29 Październik 200816 l Jest to projekt tarczy antyrakietowej jaka ma powstać w Polsce:) czy co Masz swój charakterystyczny i nie powtarzalny styl robienia takich prac.
Napisano 30 Październik 200816 l Hohoho super praca :D Kocham ten niepowtarzalny, industrialny klimat. Z niecierpliwością godną dziecka czekającego na lizaka, wypatruje kolejnych twoich prac :D Szkoda tylko, że w orientacji pionowej i nie da się jej wrzucić u mnie na tapetę (znaczy na pełny ekran), ale chyba mam na to sposób (połączenie 3 prac w jedną obok siebie :D).
Napisano 1 Listopad 200816 l Autor Dzięki wszystkim za komentarze, rady i sugestie. Tym razem będę się bronił bo to, że pusto to efekt zamierzony. (lodowe pustkowie).No może brakuje lepszych chmurek u góry. Piksar - no próbuję na Deviantart i Imagekind ale nikt nie kupuje;-). Jeśli chcesz mogę ci podesłać HI-Resy. (tylko, że na 100% hi-resach widać wszystkie babole, w druku też ale już trochę mniej:-) ThrudPL- około 3-4 godzin
Napisano 1 Listopad 200816 l Fajne, plastycznie ciekawe, ze tak powiem. Tylko odbicie w wodzie troche psuje efekt. Zaczyna sie sterylnie u góry, potem jest coraz bardziej namacalnie, ciezko, siermieznie i to jest super. A nagle na dole powrot do jakiegos sterylnego charakteru i nieco jakiegos kiczu sie tam wdziera. I przez to odbicie calosc traci nieco na monumentalnosci jak dla mnie. Cieżar budowany fakturą i detalem nagle traci na sile.
Napisano 1 Listopad 200816 l Fascynujące, jak alternatywny Bajkonur. Kilka poprawek i masz pierwszorzędny matte painting.