Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No co ja moge...co ja moge....super jak zawsze. Fajna "zimowa" tonacja kolorków no i połączenie 2d i 3d jak zwykle dodaje tego świetnego, charakterystycznego dla Twoich prac klimatu. Generalnie podoba się bardzo.

pozdr

Napisano

Juz to mowilem, ale masz swoj styl, i podoba mi sie :) Ta najwyzsza buda troche sie odcina od tla, mozliwe ze to zamierzony efekt, ale dla mnie wyglada jak zla alpha. Tak czy siak, git :)

Napisano

Pięknie, pięknie, pięknie!!! Choć model nie wydaje sie przesadnie skomplikowany to dopełnienie go grafiką 2d tworzy niesamowitą kompozycję. Chciałbym w takim jak ty stopniu opanować Photoshopa. Powiedz ile zabrała obróka tego w PS?

Napisano

Ojoj.. scena wygląda bardzo ładnie. Oglądałem już kilka prac na tym forum... nie wiem jak to robicie, ale mam nadzieję, że z czasem będe potrafił chociarz połowę tego co wy.

Napisano

bardzo fajny zimowy klimat ma potecjal,a co z tlem?moglo by sie wiecej dziac w tle,widzialem twoje wczesniejsze pracki i chyba zbyt mala uwage poswiecasz temu co sie dzieje na 3 planie,jesli sie myle to olej moj komentarz

Napisano

Hohoho super praca :D Kocham ten niepowtarzalny, industrialny klimat. Z niecierpliwością godną dziecka czekającego na lizaka, wypatruje kolejnych twoich prac :D

Szkoda tylko, że w orientacji pionowej i nie da się jej wrzucić u mnie na tapetę (znaczy na pełny ekran), ale chyba mam na to sposób (połączenie 3 prac w jedną obok siebie :D).

Napisano

Dzięki wszystkim za komentarze, rady i sugestie. Tym razem będę się bronił bo to, że pusto to efekt zamierzony. (lodowe pustkowie).No może brakuje lepszych chmurek u góry.

Piksar - no próbuję na Deviantart i Imagekind ale nikt nie kupuje;-). Jeśli chcesz mogę ci podesłać HI-Resy. (tylko, że na 100% hi-resach widać wszystkie babole, w druku też ale już trochę mniej:-)

ThrudPL- około 3-4 godzin

Napisano

Fajne, plastycznie ciekawe, ze tak powiem. Tylko odbicie w wodzie troche psuje efekt. Zaczyna sie sterylnie u góry, potem jest coraz bardziej namacalnie, ciezko, siermieznie i to jest super. A nagle na dole powrot do jakiegos sterylnego charakteru i nieco jakiegos kiczu sie tam wdziera. I przez to odbicie calosc traci nieco na monumentalnosci jak dla mnie. Cieżar budowany fakturą i detalem nagle traci na sile.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności